Kıvrık Gagalılar Üreticileri Derneği olarak hediye Mineral blok kampanyası

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
A.Recep YAMAN' Alıntı:
hile var hile var kesin bana çıkması lazımdı  crying
milli piyango tekrar çeksin yoksa dayıma sölerim  8)
kazananları tebrik ederim Güle güle kullanırlar İnşallah...
:D ... üzülmeyin, yarışma sezonunun başlaması ile yeni kampanyalarımız olacak. Ayrıca yarışma sezonu öncesi de diğer ürünlerimizle ilgili kampanyalarımız olacak. Örneğin ekstra killi mineral blok içeriğini geliştirdik ve analizler geldikten sonra üretimine başlayacağız...bunun akabinde hediye kampanyamız olacak. Yine Türkiyede ilk defa finch ve kanarya üreticilerine yönelik yeni bir mineral blok ürettik, çok yakında bu ürünle ilgili detaylar yine ilk defa bu siteden duyurulacak. Bu yeni ürünümüz çok iddalı, dünyada sadece Avsutralyalı bir firma tarafından üretiliyor ve satılıyor...finch severler bu ürüne bayılacak.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Arkadaşlar kampanyamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı hepinize kendim ve ailem adına teşekür ederim. Kampanyalarımız bundan sonra da devam edecektir, kazanan arkadaşlarımızı tebrik ederim. Kazanan arkadaşlar kargo adreslerini ve telefon numaralarını özelden mesaj olarak göndermelerini bekliyorum.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Mustafa DOĞRU' Alıntı:
Kampanya için teşekkürler.
Tebrik ederim Mustafa bey, kargo adresinizi ve telefon numaranızı not ettim, paketinizi hazırlayıp yarın ptt kargo ile gönderiyorum, inşallah kuşlarınız severek kemirirler.

lynx1985

Takipçi Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
doğruöz
Bugün kargo elime ulaştı kampanya için tekrar teşekkürler.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Mustafa DOĞRU' Alıntı:
Bugün kargo elime ulaştı kampanya için tekrar teşekkürler.
İnşallah kuşların severek kemirirler  :) ...kargo 1 günde gelmiş...özelleştirme işe yaramışa benziyor.

Bu arada hediye kazanan Aslan ALSANCAK arkadaşımızdan hala haber çıkmadı, tanıyan veya telefon numarasını bilen varsa ve bana bildirebilirse süper olur.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Abi benim senden aldığım gaga taşlarını da sana elime ulaştı mesajını attıktan hemen sonra severek kemirmeye başladılar. Faydalı olacağından eminim teşekkürler.