kont_perguera
Üyemiz
taa ürkiyenin öbür ucundan üye olmak istiyorum
Ailemize hoş geldiniz...Ali ÜNAL' Alıntı:HAYIRLI OLSUN BENİDE DERNEGİNİZE ÜYE YAPARSANIZ MEMNUN OLURUM..SAYGILAR.
Salih ailemize hoş geldin.İnşallah nice 33lere ulaşacağız Allah c.c. İzniyle.Salih ÖZDEMİR' Alıntı:kambersiz düğün olmazbende iki ustanın arasındaki numarayı talibim 33 numara müsaitse saygılarımla.. Türk Silahlı Kuvvetlerinden sonra ilk defa şanlı bir kuruluşun üyesi olacağım haydi bismilllllahhh
Ailemize hoş geldiniz.Ayhan DÜLGAR' Alıntı:selahattin abi bende aranızda olmayı çok isterim uygun görürsenşz
Ne güzel olmuş buna sevindim.Ayhan DÜLGAR' Alıntı:hay maşallah 44numara istiyordum o geldi şansıma Allah herkezin gönlüne göre versin
Hayırlı Uğurlu Olsun.Ali ÖZEN' Alıntı:48 nolu üye oldum.
Allah hiçbirimizi utandırmasın.
Derneğimiz hayırlı uğurlu ve en önemlisi de DOSTHANE olsun
Saygı ve sevgilerimle...
(Bilal bey kargom geldi teşekkür ederim)
Ali bune hız maşallah byeAli ÖZEN' Alıntı:Selahattin abi ; evraklarımı kargoya telefon ihbarlı olarak verdim bilginize.
Saygılarımla
Salih zor olur beceremeyiz resimler elimizde olacak üye defterlerine eklenecek ayrıyeten resimli dernek kimlik kartları çıkacak bizim için sıkıntı olurSalih ÖZDEMİR' Alıntı:Acaba bu fotoğraf ve nüfus cüzdanı fotokopisini tarayıcıdan bilgisayara aktarıp mail yoluyla gönderip kargo masrafını bu şekilde kesemizden çıkmamasını sağlayabilirmiyiz başkanım ve azalarım nasıl olur ?
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:Bu hızla kısa sürede büyük bir aile olacağız inşaallah
AYHAN AYNI KARGONUN İÇİNE KOYARSIN SORUN YOKAyhan DÜLGAR' Alıntı:abi parayıda kargo ile mi yollayalım hesap numarası göremedim
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:Ali bune hız maşallah bye