G gvarol Yeni Üyemiz Katılım 3 Kas 2015 Mesajlar 11 Konum İstanbul Adı Gökhan Soyadı VAROL 3 Kas 2015 #1 Merhabalar, Kızgın erkek muhabbet kuşuna kızgın bir eş aramaktayım. İstanbul yenibosna da oturuyorum yardımcı olabilirmisiniz.
Merhabalar, Kızgın erkek muhabbet kuşuna kızgın bir eş aramaktayım. İstanbul yenibosna da oturuyorum yardımcı olabilirmisiniz.
Ö Ögür Uzman Üyemiz Katılım 19 Haz 2013 Mesajlar 398 Konum istanbul Adı özgür Soyadı olğaç 3 Kas 2015 #2 Bende yenibosna da yim tam olarak cekmi .yerli. mi.kirik mi.jumbo mu
G gvarol Yeni Üyemiz Katılım 3 Kas 2015 Mesajlar 11 Konum İstanbul Adı Gökhan Soyadı VAROL 3 Kas 2015 #3 Tam olarak cinsiyetini bilmiyorum maalesef.
G gvarol Yeni Üyemiz Katılım 3 Kas 2015 Mesajlar 11 Konum İstanbul Adı Gökhan Soyadı VAROL 3 Kas 2015 #4 Özgür OLGAÇ.' Alıntı: Bende yenibosna da yim tam olarak cekmi .yerli. mi.kirik mi.jumbo mu Genişletmek için tıkla ... Bu kuşun anlaşabileceği cins hangisidir sizce yardımcı olabilirmisiniz ?
Özgür OLGAÇ.' Alıntı: Bende yenibosna da yim tam olarak cekmi .yerli. mi.kirik mi.jumbo mu Genişletmek için tıkla ... Bu kuşun anlaşabileceği cins hangisidir sizce yardımcı olabilirmisiniz ?
G Gökhan YILDIZLI Uzman Üyemiz Katılım 19 Eyl 2012 Mesajlar 1,998 Konum ANKARA Adı Gökhan Soyadı YILDIZ 3 Kas 2015 #5 resimden yerli kuşa benziyor, yaşına uygun anlaşacağı güzel bir dişi alabilirsiniz
G gvarol Yeni Üyemiz Katılım 3 Kas 2015 Mesajlar 11 Konum İstanbul Adı Gökhan Soyadı VAROL 3 Kas 2015 #6 Kuş Ankara dan hediye gelmişti yerli kuş olması gerekiyor öyle demişlerdi. Dişi de cins ve yaş fark edermi acaba ?
Kuş Ankara dan hediye gelmişti yerli kuş olması gerekiyor öyle demişlerdi. Dişi de cins ve yaş fark edermi acaba ?
G Gökhan YILDIZLI Uzman Üyemiz Katılım 19 Eyl 2012 Mesajlar 1,998 Konum ANKARA Adı Gökhan Soyadı YILDIZ 3 Kas 2015 #7 hiç eşe atılmamış 5-8 ay arası dişi alabilirsiniz.
G gvarol Yeni Üyemiz Katılım 3 Kas 2015 Mesajlar 11 Konum İstanbul Adı Gökhan Soyadı VAROL 3 Kas 2015 #8 Düzgün ve dürüst birini bulabilirsek inşallah alacağım. 1 hafta önce bir tane dişi aldım tkf 2015 bilezikli ne kadar doğru ise bileziği kuş 4 günde ishal den dolayı öldü bu arada insanlık da gerçekten ölmüş durumda.
Düzgün ve dürüst birini bulabilirsek inşallah alacağım. 1 hafta önce bir tane dişi aldım tkf 2015 bilezikli ne kadar doğru ise bileziği kuş 4 günde ishal den dolayı öldü bu arada insanlık da gerçekten ölmüş durumda.
C CEM CANER Takipçi Üyemiz Katılım 19 Ocak 2015 Mesajlar 236 Konum BALIKESİR/ERDEK-KÜTAHYA Adı CEM Soyadı CANER 3 Kas 2015 #9 levent acar veya murat demir yardımcı olabilirler onlarla iletişime geçin
L Levent ACAR Uzman Üyemiz Katılım 9 Şub 2014 Mesajlar 725 Konum İstanbul - Maltepe Adı Levent Soyadı ACAR 3 Kas 2015 #10 Anadolu yakası Maltepedeyim. Murat Demir Kaynarcada. Bu taraflara geçersen bekleriz. İstediğin gibi dişi bulabilirsin.
Anadolu yakası Maltepedeyim. Murat Demir Kaynarcada. Bu taraflara geçersen bekleriz. İstediğin gibi dişi bulabilirsin.
G gvarol Yeni Üyemiz Katılım 3 Kas 2015 Mesajlar 11 Konum İstanbul Adı Gökhan Soyadı VAROL 4 Kas 2015 #11 merhabalar, Anadolu yakasına geçer isem uğrayacağım yanınıza. İlginiz için teşekkür ederim.