Kizginlik yumurtası degildi ama devamı gelmedi 3 gündür

Sezer Yıldız

Üyemiz
Adı
Sezer
Soyadı
Yıldız
Merhaba arkadaslar.kusum 1.yumurtasını yapti ve ertesi gün yumurtayı kirdi..hala yumurta var hamile kuşumda fakat 2 gunde bir olmasi gereken yavrulama bgun 3.gun sonu olmasina ragmen yumurtlamadi..yani problem mi var anlayamadim.surekli yuvalikta yuvaligi eşiyor ama birşeyler yok..

Recep Manay

Uzman Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Manay
Sezer bey endişelenmeyin 2. Yumurta için, değişkenlik gösterebilir benim çiftimde 4. Günün sonunda yumurtladı 2. Yumurtasını

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Sezer Bey,
2. yumurtayı kırsa bile sorun etmeyin. Bir çift ilk 2 yumurtayı kırdı. Şu an 6 yumurtada dişi yatıyor. 5 tanesi dolu. Bugün yarın bekliyoruz ilk yavruyu.

Sezer Yıldız

Üyemiz
Adı
Sezer
Soyadı
Yıldız
Recep bey ve ayhan bey tesekkur ederim güzide bilgileriniz icin..yumurtayi bilincsizce kırmış olur mu..yani girip çıkarken ya da yuvalikta çiftlesirken mi  kiriyorlar..kirmasi kötü oluyor tabi

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Sezer YILDIZ' Alıntı:
Recep bey ve ayhan bey tesekkur ederim güzide bilgileriniz icin..yumurtayi bilincsizce kırmış olur mu..yani girip çıkarken ya da yuvalikta çiftlesirken mi  kiriyorlar..kirmasi kötü oluyor tabi
Her türlü şey ihtimal dahilinde bence takılmayın.

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Sezer YILDIZ' Alıntı:
Gunde en fazla 1 2 kez yuvaligi kontrol ediyorum stres yaparlar mi..kafes oturma odasinda
Yapmaz yeter ki tam yumurtlayacağı anda rahatsız etmeyin. Zamanla o anı yakalamayı öğrenirsiniz.