ayni olaylar bendede var abi hadi hayirlisiYavuzhan ALTINOK' Alıntı:dişinin dışkısı biraz büyüdü hergün gözlemliyorum erkeğinki ufak dişininki gözle görülür şekilde büyüdü .
benim çift bu aralar bir birlerini çok kasiyorlar (erkek dişiyi) yuvalik takali 4 gün oldu daha hic girmedi dişi burun eti pembeye dönmeye basladi çiftleşme olur mu acabaEmre CEYHAN' Alıntı:Her dişi kuşun gagası kahverengi olmaz.Gagası koyu kahve olupta çıtı çıkmayan kuşlarda çoktur.Gaga değilde kuşun genel haline bakın.Kuşun yuvaya girip çıkmasıyla,eşiyle olan muhabbetine bakın.Yuva içerisinde geçirdiği zaman,yuvanın dibini kazıması gibi.
benim kuşlarımda yuvaya girmiyorlar onundeki tünekdeler sürekli dişi kafasını uzatıyor içine ama girdiğini göremedim kafalarını geri cekerek ötüyolar bu ara erkek dişiye ayak atıyo dişi daha istemiyor kızıyor sürekli ama yanından ayrılmıyor erkeğin.Deniz YILMAZ...' Alıntı:benim çift bu aralar bir birlerini çok kasiyorlar (erkek dişiyi) yuvalik takali 4 gün oldu daha hic girmedi dişi burun eti pembeye dönmeye basladi çiftleşme olur mu acaba
çok doğru dıyosun üstad çokda üzerine düşmemek lazım cok teşekkür ederim hepinize .Emre CEYHAN' Alıntı:Sen bakıma devam et.Bu gaga olayı falan biraz boş iş.Kuş önce bir yuvaya girmeye başlasın.Yuva olayı tamamlandıktan sonra zaten kuşun üremeye niyeti varsa yapar.Her şey olacağına varır.Sende üremez 5 ay yatar,kızar verirsin başkasına 3 güne eş tutar yumurta yapar.Nasip...