Kızışma

oze2323

Üyemiz
Adı
oğuzhan
Soyadı
takuçin

arkadaslar forumdan edindiğim bilgilerle muhabbetlerimi ciftlesmeye hazırlamaya calısıyorum. suan erkek disinın kanadına atıyo ayagını disi yanasmıo.yuvaya karsı disinin ilgiside fazla öpüsmeler oluyo. suan nijer veriyorum pekte ilgili oldukları söylenemez darı daha dikkatlerini cekiyo. erkek istekli olduğnda dişim uzak duruo disim istekli olduğunda erkek . disimin kızısıp kızısmadığını anlamıyorum yardım edermsiniz

leon1986

Üyemiz
Adı
eray
Soyadı
özkılıç
öncelikle merhaba, kuşunuzun cere kısmı kahverengi bir hal almaya başlaması kuşun kızıştığı manasına gelir; ama sizin kuşunuzun henüz beyaz, öncelikle keçiboynuzunu aktardan çektirip kuşlarınıza her seferinde belirli bir oranda mamasına karıştırıp verebilirsiniz, kuşunuzun daha erken kızışmasına sağlar fakat fazla verdiğinizde kuş tüye girer ve bu seferde istediğiniz verimi alamazsınız aman dikkat.

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Dişinin yuvaya ilgisi başlamış erkekle yakınlaşmada varsa gerisini sadece zamana bırakmanız gerek Ayrıca fazla kızıştırıcı ürünler veripte kuşları tüye sokmamanızı öneririm Kolay gelsin

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Zamana bırakırsanız yavrularını inşaAllah görebilirsiniz.  nijeri aşırı vermeyin yemine  az az katın sadece  selametle çiftlerinizde güzel maşaAllah

oze2323

Üyemiz
Adı
oğuzhan
Soyadı
takuçin
tesekkürler yardımlar için nijerdense darıya ilgililer zaten söylediklerinizi dikkate alcam ins bende kavuscam yawrulara  :)