Kızıştırıcı

hayri_797

Yeni Üyemiz
Adı
hayri
Soyadı
gülen
Merhaba arkadaşlar 3,4 çift muhabbet ve papağan ciftim var ne yaptimsa yavru yapmadılar bu kizistiricilardan hangisini almamı tavsiye edersiniz
Nutrimax hainks
Powermax e100
Provit dm

Femirleroğlu

https://www.instagram.com/faruk_emirleroglu/
Yönetici
Web sitesi
www.instagram.com
Adı
Faruk
Soyadı
Emirleroğlu
Hayri GÜLEN' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar 3,4 çift muhabbet ve papağan ciftim var ne yaptimsa yavru yapmadılar bu kizistiricilardan hangisini almamı tavsiye edersiniz
Nutrimax hainks
Powermax e100
Provit dm
Haftada sadece 1 kere kullanın ve içeriğinde şeker etkisi en az olmasına dikkat edin. Sağlıklı kuş Ayhan Bey'in de sürekli üzerinde durduğu konu olup eğer sağlık varsa, yaşı da gelmiş ise _ve eş olabilmiş kuşlar ise_ mutlaka sonuç elde edebilirsiniz. Kızıştırıcı öncesi lu yöntemleri de deneyebilirsiniz;

1. Erkek kuşu yavru almak istediğiniz kafes içerisinde 15 gün minimum tutun ve dişiyi başka bir yere alın. (Birbirlerini görmelerine gerek yok).
2. Erkek kuş tele tüneğe, suluğa, yemliğe, yuvalığa doğru kur ötüşlerine başladığında (ki bunu bir ritüel olarak sürekli yapmalı) dişiyi yanına verin.
3. Dişiyi yanına verdiğinizde standart bir yumurta maması hazırlayın (2 yemek kaşığı mama içerisine 1 çay kaşığı kadar keçiboynuzu, çörekotu, üzüm çekirdeği, yulaf kepeği, keten tohumu eş miktarda toz halde karışımdan ekleyin). KArışığımı mama kabına koyduğuğunuzda üzerine E ve S vitaminlerinden her ikisi eş milktarda yarım çay kaşığını geçmeyecek kadar üzerine serpin. Bunu haftada sadece 1 kere yapın.
4.  Standart akıllı yemlik dolusunca yem içerisinde de 1 çay kaşığı kadar nijer tohumu karıştırıp yemliğe bırakın. Nijer tohumu yağlı bir tohum fazlası zarardır.
5. Kuşlarınızı da rahatsız etmeden ve yer değiştirmeden kendi hallerine bırakın.

Şekerli her şeyden uzak kalın. Gerisini kuşlarınız halledecektir.

Yusufbakay

Üyemiz
Adı
Yusufbakay1903
Kizistirici verebilirsiniz nijer falan ama en büyük çözüm yumurta mamasi yumurta haşla içine mısır unu irmik yumurta kabuğu havuç bebe bisküvi si ver emin ol güzel çözüm olacak ben herşeyi denedim mamayı verdim sonuç aldım

Femirleroğlu

Yönetici
Web sitesi
www.instagram.com
Adı
Faruk
Soyadı
Emirleroğlu
Yusuf BAKAY' Alıntı:
Kizistirici verebilirsiniz nijer falan ama en büyük çözüm yumurta mamasi yumurta haşla içine mısır unu irmik yumurta kabuğu havuç bebe bisküvi si ver emin ol güzel çözüm olacak ben herşeyi denedim mamayı verdim sonuç aldım
Bebe Bisküvisi içerisinde bolca şeker içerik var. Hiçbir şekilde tavsiye etmiyorum.

https://gidadedektifi.com/2017/09/11/ulker-bebe-biskuvisi/

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Günlük olarak Powermax mama
İçersine havuç ,

Powermax OiLmix

Sularında Powermax e100 kullanınız.

Bu uygulamalari yaparken kuslariniz az ise, ayırma yöntemi yapın, erkek kuşlar çiftleşme kafesinde kalsın, ve yuvalık takılı olsun,dişileri farklı bir salmaya bir araya alın, 10 gün boyunda ürünleri kullanın, daha sonra dişileri erkeklerin yanına atın, beş altı gün e100 e ara verin, daha sonra 5 gün daha aynı uygulamayi yapın .

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Hayri GÜLEN' Alıntı:
Nutrimax hainks
Powermax e100
Provit dm
Nutrimax Haink's ?

Femirleroğlu

Yönetici
Web sitesi
www.instagram.com
Adı
Faruk
Soyadı
Emirleroğlu
Yerli Marka HOBİ E ve HOBİ S beraber kullabilirsiniz.
Haftada 1 kere,mama üzerine 1 çay kaşığı ucu ile serpin ve karıştırmayın. Yukarıdan mama yediklerinde ilk buna gagaları değecektir.
Yumurta varsa E iptal olacak şekilde.

burak3757

Yeni Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
ÇELİKEL
ben bir çift muhabbet kuşundan keten tohumu kullanarak 5 tane yavru aldım ortam es secimi vs de çok önemlidir.