kızıştırma

muhabbet19

Uzman Üyemiz
Adı
recep
Soyadı
uyan
kızıştırmak için keçi boynuzu pekmezi kullanılırmı bir zararı varmıdır

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Yazın hiç kullanmasan daha iyi abi. Hayvanları tüye soktun mu bu sefer kızışmaları iyice gecikir. Yazın böyle yiyecekler de hayvanları tüye girmek için tetikler.

muhabbet19

Uzman Üyemiz
Adı
recep
Soyadı
uyan
kuşlarımın 2 kuluçkasında toplam 12 yumurta yaptı hepsi boş çıktı 3.kuluçka için yuvaya girmeye başladı yine boş çıkarsa  sorun kuşların hangisindedir acaba

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Recep UYAN' Alıntı:
kuşlarımın 2 kuluçkasında toplam 12 yumurta yaptı hepsi boş çıktı 3.kuluçka için yuvaya girmeye başladı yine boş çıkarsa  sorun kuşların hangisindedir acaba
Kuşlarda değil sizin verdiğiniz besinlerdeki eksikliktedir. Yumurta doluluk oranı e vitamini alımıyla doğru orantılıdır. Bir dahaki kuluçkaya zaten büyük ihtimal dolu olur yumurtalar. Kuşlar geliştikçe doluluk oranı artıyor.

muhabbet19

Uzman Üyemiz
Adı
recep
Soyadı
uyan
inşallah bu sefer olur icon_pray  e vitamini olarak  buğday çimini her türlü vermeyi denedim mamaya katıp ,  sade olarak  ama bir türlü yemediler    :(

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Recep UYAN' Alıntı:
inşallah bu sefer olur icon_pray  e vitamini olarak  buğday çimini her türlü vermeyi denedim mamaya katıp ,  sade olarak  ama bir türlü yemediler    :(
Siz vermeye devam edin. Yerlerse kendilerine. Bu kuluçka zaten büyük ihtimal dolu olur.

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
Yaz aylarında nijer kuşların tüye girmesine neden olur mu? 20 kg'lık verselle laga yem aldım, içindeki nijeri ayıklayayım mı?

hilmi2323

Takipçi Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
kuru
havalar ısınıyor nijer vermemenizi tavsiye ederim tüye girer ve agresif olur kuşlarınız. mama tüketimleri bile azaldı (benim kuşlar için) artık hepsini bitirmiyorlar. içinde de bol miktarda nijer olduğu için bu ara mama vermiyorum. yumurta,taze yeşillik ve meyvelerle idare etmeye çalışıyoruz

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Ahmet KARA.' Alıntı:
Yaz aylarında nijer kuşların tüye girmesine neden olur mu? 20 kg'lık verselle laga yem aldım, içindeki nijeri ayıklayayım mı?
Yok o kadar nijerden zarar gelmez. Çuval yemlerde nijer oranı çok iyi ayarlanıyor zaten.