B bagirazimov Üyemiz Katılım 17 Kas 2015 Mesajlar 46 Konum Azerbaycan Adı Bagir Soyadı Azimov 5 Ara 2015 #1 Arkadaşlar bir çift muhabbet kuşum var. 6 aydır aynı kafeste besliyorum. Kafese yuvalık da takdım. Çiftleşme ve yumurtlama olmadı. Kuşları yan-yana duran ayrı kafeslere koydum. Bu kızışmalarına yardımcı olur mu?
Arkadaşlar bir çift muhabbet kuşum var. 6 aydır aynı kafeste besliyorum. Kafese yuvalık da takdım. Çiftleşme ve yumurtlama olmadı. Kuşları yan-yana duran ayrı kafeslere koydum. Bu kızışmalarına yardımcı olur mu?
U ugurgenc Takipçi Üyemiz Katılım 16 Mar 2014 Mesajlar 140 Konum istanbul Adı Uğur Soyadı Genç 5 Ara 2015 #2 Ayırma yöntemi kızışmaya yardımcı olabilir. En az 3-4 hafta ayrı dursunlar. Bu sürede mama ve kızıştırıcı yem verin.
Ayırma yöntemi kızışmaya yardımcı olabilir. En az 3-4 hafta ayrı dursunlar. Bu sürede mama ve kızıştırıcı yem verin.
A alibeyk Uzman Üyemiz Katılım 16 May 2012 Mesajlar 4,345 Konum İstanbul Adı mert Soyadı aydın 5 Ara 2015 #3 Olabilir Denenen yontemlerden biridir