Y yılmazzz Takipçi Üyemiz Katılım 22 Eyl 2012 Mesajlar 198 Konum İZMİR Adı YILMAZ Soyadı OK 12 Mar 2013 #1 dişi muhabbet kuşum avazı çıktığı kadar ciyaklıyo etrafında rahatsız edicek biçeyde yo kbit vs de yok erkek kuş yüz vermediği içinmi bukadar gürültücü acaba.birde tüye giren muhabbet kuşu ne zaman çıkar ?? yorumlarınızı bekliyorum.
dişi muhabbet kuşum avazı çıktığı kadar ciyaklıyo etrafında rahatsız edicek biçeyde yo kbit vs de yok erkek kuş yüz vermediği içinmi bukadar gürültücü acaba.birde tüye giren muhabbet kuşu ne zaman çıkar ?? yorumlarınızı bekliyorum.
Y yılmazzz Takipçi Üyemiz Katılım 22 Eyl 2012 Mesajlar 198 Konum İZMİR Adı YILMAZ Soyadı OK 12 Mar 2013 #2 güncellll
D DEDE Takipçi Üyemiz Katılım 22 Şub 2013 Mesajlar 148 Konum İSTANBUL Adı ERSİN Soyadı DEDE 12 Mar 2013 #3 aynen arasıra benim kuşta tribe giriyo o ötüyo ben bağrıyorm o ötüye ben bağrıyorum yarış yapıyo resmen bacaksız benımkısı erkek kızışma falanda yok
aynen arasıra benim kuşta tribe giriyo o ötüyo ben bağrıyorm o ötüye ben bağrıyorum yarış yapıyo resmen bacaksız benımkısı erkek kızışma falanda yok
Y yılmazzz Takipçi Üyemiz Katılım 22 Eyl 2012 Mesajlar 198 Konum İZMİR Adı YILMAZ Soyadı OK 12 Mar 2013 #4 +++++++