klasik bir soruda benden

sturk

Yeni Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
turk
selam arkadaşlar çocuklarımın isteği üzerine 2 adet  muhabbet kuşu aldım fakat sanırım 2 de dişi yardımlarınızı bekliyorum
beyaz ve sarı gibi olan kuşum yaklaşık 9 aydır birlikteyiz ilk zamanlar beyazdı yavaş yavaş sarı tüyleride çıkmaya başladı cere rengi maviden kahve rengine döndü kesin dişi kanaatindeyim

mavi kuşu 15 gün önce aldım erkek dediler sitenizden öğrendiğim bilgiler doğrultusunda ısrarla bu dişi ola bir desem de bana erkek dediler

arada bir kendilerini kaşıyorlar

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Beyazlı Kahverengili olan kuşunuzun cere rengi pembe mi? Kahverengi mi? Eğer pembe ise erkek. Ayrıca erkek kuş sürekli öter. Kahverengili olan kuşunuzun yakın flaşsız fotoğrafını paylaşmanızda yarar var.
Mavi kuşunuz dişi.

sturk

Yeni Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
turk
Ayhan OTÇUOĞLU' Alıntı:
Beyazlı Kahverengili olan kuşunuzun cere rengi pembe mi? Kahverengi mi? Eğer pembe ise erkek. Ayrıca erkek kuş sürekli öter. Kahverengili olan kuşunuzun yakın flaşsız fotoğrafını paylaşmanızda yarar var.
Mavi kuşunuz dişi.
beyaz kuşumun cere rengi maviden kahve rengine döndü bu dişi kesinlikle
mavi olan kuşun ise cere rengi üst tarafı kahve rengi alt tarafı mavi gibi bir renk bana pet shooptan erkek diye verdiler ama forum sayesinde öğrendiklerime dayanarak dişi olduğunu söyledim onlarda ısrarla bana erkek dediler

devran27

Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Şanlı
hocam kesinlikle ikiside dişi mavi olanin ayni cere renginde bende var önce kahverengiydi sonra seninki gibi oldu

ahmet1970

Üyemiz
Kahverengi dediğiniz renk koyu bir kahverengi ise kızgınlıkta olduğunun göstergesidir dişiler için kızgınlıktan çıkıca renk beyazlar.