kocaeli gebzeden slm a

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
Merhaba arkadaşlar ismim ayhan yaş 36 kendimi bildim bileli hayvanlarla iç içeyim 10 senedir 2 sefer ara verdim muhabbet kuşu üretimi yapıyorum 3 4 sene süs balıgı üretimii yaptım şuanda evimde 6 adet akvaryum mevcut baktıgım hayvanlar kuşlar balıklar süs tavugu çeşitleri ihtiyar prensim (alman kurdum 12 yaşında) bende tercihimi pis havasız dumanlı küfürlü kaba konuşmaların oldugu kahvehaneler yerine cıvıl cıvıl neşeli mükemmel güzel bakımlarını bile yaparken huzur ve mutluluk veren evcil hayvanlardan yana kullananlardanım asla nankörlük yapmazlar sizi üzmezler hak ettikleri gibi baktıgınızda sizi dünyanın en mutlu insanı yaparlar içimden geçenler ve düşüncelerim şimdilik bukadar herkeze iyi hobiler saygılar. ;)

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
evet haklısınız ayhan bey
kahve köşelerinde vakit öldürmektense bu tür uğraşlar bulmak daha doğru

Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Umut Hüseyin
Soyadı
KAYA
Ayhan ŞEN' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar ismim ayhan yaş 36 kendimi bildim bileli hayvanlarla iç içeyim 10 senedir 2 sefer ara verdim muhabbet kuşu üretimi yapıyorum 3 4 sene süs balıgı üretimii yaptım şuanda evimde 6 adet akvaryum mevcut baktıgım hayvanlar kuşlar balıklar süs tavugu çeşitleri ihtiyar prensim (alman kurdum 12 yaşında) bende tercihimi pis havasız dumanlı küfürlü kaba konuşmaların oldugu kahvehaneler yerine cıvıl cıvıl neşeli mükemmel güzel bakımlarını bile yaparken huzur ve mutluluk veren evcil hayvanlardan yana kullananlardanım asla nankörlük yapmazlar sizi üzmezler hak ettikleri gibi baktıgınızda sizi dünyanın en mutlu insanı yaparlar içimden geçenler ve düşüncelerim şimdilik bukadar herkeze iyi hobiler saygılar. ;)
En iyisini sen yapıyorsun Ayhan abi. Gebze güzel yer kuzenimde orada oturuyor sevdim Gebze' yi

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Aramıza hoşgeldiniz Ayhan bey. Hayırlı üretimler dilerim

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Aramıza hoşgeldiniz Ayhan bey bende doğma büyüme gebzeliyim babamlar ve çoğu akrabam gebzededir  hatta Oktay Aykut abi mesela internet sitesi kuş muhabbetine tanıştık onunla yerine gittim ve Oktay abi annanemin 40 yıllık komşuları çıktı evleri yanyana annemlerin çocukluk arkadaşı :)

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
Cümletten a slm hoş bulduk teşekürler her zaman herkezi beklerim tüm camiadaki ve hayvan sever dostlarımı abilerimi kardeşlerimi misafir etmekden gurur duyarım

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
Cihan AYTAN' Alıntı:
Aramıza hoşgeldiniz Ayhan bey bende doğma büyüme gebzeliyim babamlar ve çoğu akrabam gebzededir  hatta Oktay Aykut abi mesela internet sitesi kuş muhabbetine tanıştık onunla yerine gittim ve Oktay abi annanemin 40 yıllık komşuları çıktı evleri yanyana annemlerin çocukluk arkadaşı :)
Cihan benim çocuklugumun yarısıda sapan baglarında geçti :)

levent33

Uzman Üyemiz
Adı
LEVENT
Soyadı
ULUCA
evet haklısınız ayhan bey
kahve köşelerinde vakit öldürmektense bu tür uğraşlar bulmak daha doğru