kinzavas
Uzman Üyemiz
başarılarınızın devamını dilerim tebrikler...
İnaşşlah, seninde daha güzel yavrular ve 1.likler alman dileği ile abi.ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:Teşekkür ederim Çoşkun. Evet anne baba bana ait. Yani yavrusuda. Babasını tekrar eşe atacağım. Onun babası için özel dişi aldım. İnşaallah tutarda o yavrudan daha kalitelilerini alırım. Allah daha güzellerini sizlere nasip eder inşaallah
Zeki bundan şunu anlıyoruz dimiZeki MÜLAYİM' Alıntı:tabi serdar ankaradanda bir kardeşimiz feshanede bizi temsil edecektir.sonuna kadar arkandayız.şahin kardeş.
yavuz alptekin' Alıntı:tarışmada derece alan arkadaşlarımı tebrik eder başarıların devamını dilerim,kalite bir sonuç değil sürekli arayıştır
Ahmet bey, Bu kadar sevinmeniz hazır damızlıklar aldığınız için midir ?Ahmet SALMAN' Alıntı:derece almanı bekliyordum,tabi devamınıda bekliyorum şahin abi,tebrik ederim
EVET BAHMET YAVRULARIDA ALDIN HAYIRLISIYLAYılmaz KURŞUN' Alıntı:Ahmet bey, Bu kadar sevinmeniz hazır damızlıklar aldığınız için midir ?Ahmet SALMAN' Alıntı:derece almanı bekliyordum,tabi devamınıda bekliyorum şahin abi,tebrik ederim
İçimizde en çok sevinen sizsiniz.