kocaelide sahiplendirelecek show jumbo kuşlar üretim kafesi

yusufk

Yeni Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
koçak
kocaeli darıcada sahiplendirelecek 3 takım 2 dişi show jumbo ve 1 haftadır kullanılan 5 katlı bst kafes marka üretim kafesi uygun fiyata toplu halde verilecektir
01-) IRKI: show jumbo

03-) YAŞI:6 adet 2015 1 adet 2014 1 adet 2012

04-) SAĞLIK DURUMU: çok iyi

05-) BİLEZİK NO: tkf 2015 az 2014 az 2012

07-) GEÇERLİLİK TARİHİ:satılana kadar

0:cool: SAHİPLENECEK / ALINACAK ŞEHİR: kocaeli /darıca

09-) GÖNDERİLEBİLİNECEK MESAFE: gönderim yok

13-) AÇIKLAMALAR:
takımlar
erkek tkf 2015 tarçın yeşil dişi 2015 tkf gri parçalı (1 ağız yavrusu alınmıştır 6- 7 aylık kuşlardır )
erkek tkf 2015 gri spangle dişi 2015 tkf  gri        (1 ağız yavru alınmıştır 6-7 aylık kuşlardır )
erkek tkf 2015 fıstık yeşil dişi az 2012 opal yeşil (1 ağız yavru alınmıştır erkek 6-7 aylıktır)
dişilerden biri tkf 2015 yeşil  parçalı (4 aylık)
diğeri az 2014 albino
fiyat ve fotograflar facebook adresim üzernden verilecektir
facebook adresim https://www.facebook.com/yusuf.kocak.37

TALAT1974

Yeni Üyemiz
Adı
Talat
Soyadı
Abbasog
Kuşlarınız çok saglıklı ve güzel görünüyorlar bol kazanclı satışlar.....(böyle bir yorumu gerçekten yapmak isterdim ne facebook unuzda nede satış sayfanızda resimleri görmek mümkün degil.Gerçekten sathış yapmak istiyoranız lütfen resim ekleyiniz yoksa ilanınız bu şekilde sarı çizmeli mehmet aga)

yusufk

Yeni Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
koçak
Talat ABBASOĞ' Alıntı:
Kuşlarınız çok saglıklı ve güzel görünüyorlar bol kazanclı satışlar.....(böyle bir yorumu gerçekten yapmak isterdim ne facebook unuzda nede satış sayfanızda resimleri görmek mümkün degil.Gerçekten sathış yapmak istiyoranız lütfen resim ekleyiniz yoksa ilanınız bu şekilde sarı çizmeli mehmet aga)
talat bey siteye fotoğraf eklemeyi bilmiyorum.Ayrıca memurum önceki bikaç olaydan dolayı facebook umdada paylaşmıyorum.Eklersenizşayet fotoğraf telefon adres bilgisi ne öğrenmek istiyosanız bilgilendirme yapacağım zaten.