Kocaeliden selamlar

baysamin

Yeni Üyemiz
Merhaba arkadaşlar üstatlar Kocaeliden yazıyorum uzun zaman  karışık birşekilde muhabbet kuşu, kanarya, hint bülbülü, güvercin ve akvaryum balıklarını hobihanemde yetiştirdim ve ürettim ama iş yoğunluğu nedeniylede bırakmak zorunda kaldım şuandada konuşaları pasif olarak takip etmekteyim ilk fırsattada hobiye aktif olarak geri dönmeyi planlıyorum.

Saygılarımla.

E

elaziz2316

Guest
    Aramıza hoşgeldiniz.

Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
ARKADAŞLAR FORMLARDA İSİM VE SOY İSİMLERİNİZİ BİLEMEDİĞİMİZ İÇİN
SİZLERE NASIL HİTAP EDECEĞİMİZİ BİLEMEMEKTEYİZ
İSİM VE SOY İSİMLE GİRMENİZ HEM SİZİN DAHA İYİ TANINMANIZA
HEM SİTEMİZİN POPÜLETİSİNİ ARTIRMAYA
HEMDE ARKADAŞLARIMIZIN SİZE HİTAP EDERKEN ZORLANMAMASINA FAYDA EDECEKTİR
SİZLERDEN RİCAMIZ KULLANICI NİCKLERİNİZİ İSİM VE SOY İSİMLE DEĞİŞTİRMENİZ
BUNUN İÇİN YAPACAĞIMIZ ŞEY FORUM PROFİLİNİZE GİRİP HESAP AYARLARI KISMINDAN KULLANICI İSMİZİ DEĞİŞTİRMEK
DUYARLI OLACAĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

baysamin

Yeni Üyemiz
İyi dilekleriniz için teşekkürler. Buradaki reticilerde ve petshoplarda dikkatimi çeken bir durum söz konusu kafes kuşları ve özellikle güvercinlerde hastalıklar coğalmış güvercinlere eskiden buğday mısır verirdim ortalık yawrudan geçilmezdi keza muhabbetlerde aynı durumda  şimdi yemlere bakıyoruz envayi çeşit var ama hastalıkltan geçilmiyor geçenlerde 2 çift güvercin aldım bi bismillah diyelim diye  2 gün sonra hindi gibi düşünmeye başladılar arkadaşlara söyledim şöyledir böledir bi ilaç almaya gittik petshop taki ilaç veterinerde yoktur. 1 öldü diğerlerinide ben iyi ederim diyen bir arkadaşa verdim hemen nasıl iştir anlamadım. Böyle şeyleri görmek üzücü başlamadan soğutur hobiden.