Kocaelinden merhabalar herkeze..

digi

Yeni Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
Yılmaz
Bütün forum sakinlerine selamlar.. Ben Kocaelinden Erkan Yılmaz. Yaklaşık 3 ay civarı muhbbet kuşu besliyorum. Bi arkadaşımın yavrularından birtanesiydi kendisi.Şimdi maşşallah konuşuyo bile çok insan canlısı cana yakın bi aile bireyi oldu :) Yakında resimlerinide paylaşıcam...Ufaktanda bi eş alıp yavru almayı düşünüyorum. Böyle yararlı ve bilgili forumlarla herkezi bilinçlendirmek çok güzel.. Herkeze saygılar sevgiler..

oktay aykut

Uzman Üyemiz
Adı
oktay
Soyadı
aykut
merhaba erkan kardeş hoşgeldiniz bende gebzede üretim yapıyorum ihtiyaç halinde yardıma hazırım iyi günler :)

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Hoşgeldiniz...
Forum yöneticimiz isminizi düzeltecektir.

digi

Yeni Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
Yılmaz
Merhaba Oktay abi hoşbuldum .. vallahi hızır gibi yetiştin şu an abi bana :) kuşuma eş almayı düşünüyodum, kızıştı çnkü parmagıma bile kusuyo, nazar boncuğunun üstüne ayagını koyuyo çiftlşmek isteği var :)  yalnızlık allaha mahsustur dedim bende kndi kendime ve yalnızlığa alışmadan bi eş tutsun istiyorum.. bende gebzedenim abi iyi tesadüf oldu :) şöyle güzel sağlıklı yavruluktan yeni çıkmış dişi almayı düşünüyorum.. bide ırkını bilmiyorum bnm kuşun :)

digi

Yeni Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
Yılmaz
Tşkrler kusura bakmayın Nick isteyince ismimi yazmadım.. Hoşbuldum..

oktay aykut

Uzman Üyemiz
Adı
oktay
Soyadı
aykut
merhaba erkan kardeş müsait bi gün gelirsin tanışırız gelirken kuşunuda getir ona uygun bir dişi ayarlarız o kolay iş rahat ol :)

digi

Yeni Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
Yılmaz
tamam usta numaranı aldım.. ararım müsait olursan haberleşiriz ona göre ..

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
merhabalar Kocaeli körfez ilçesinden ayhan aramıza hoş geldin kardeşim tam yerindesin bu sitede her istediğin bilği paylaşım var... thumbsupbo

digi

Yeni Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
Yılmaz
Tşkrler herkeze.. bilgilerinizden , paylasımlarınızdan ve desteklerinizden yararlanarak hobi olrk üretip aranıza katılıcam bende saolun :)

memolducan

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
ağır
hoşgeldin kardeşim bende Gebzedenim 10 takım kuşum var ve yavrularım oldu. damızlıklarımın hemen hepsini OKTAY AYKUT abimden aldım çok memnunum. sanada hertürlü yardımı olur. şimdiden bo yavrular sanada :)

digi

Yeni Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
Yılmaz
Mehmet AĞIR' Alıntı:
hoşgeldin kardeşim bende Gebzedenim 10 takım kuşum var ve yavrularım oldu. damızlıklarımın hemen hepsini OKTAY AYKUT abimden aldım çok memnunum. sanada hertürlü yardımı olur. şimdiden bo yavrular sanada :)
Eywallah kardeşim.. Oktay abiyle irtibat halindeyim ztn.. Final sınavlarım var onları atlatınca alıcam bende Oktay abiden bişeyler.. Kendi çapımda hobi olarak yetiştiricem.. Şu an bilgi toplama aşamasındayım :) yakında başlıcam üretime :)