koku nasıl gidebilir yardim

yusuf71

Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
bastug
Üstadlar 80 çifte yakın muhabbet kuşum 8 çift hint bulbulu ve 1 çift sultan papağani ile üretim yapmaktayım ilk dukkan küçük olduğu için koku yapıyor diye büyük başka bir dükkana taşındım 2 güne bir temizlik yapmama rağmen ve sürekli pencere açık kalmasına rağmen kokuyu engelleyebilmis değilim ve apartman altı olduğu için komşular rahatsız oluyor kokuyu nasıl engelleyebiliriz acaba ?

sevki34

Yeni Üyemiz
Adı
şevki
Soyadı
kocaoğlu
kanatlıların kendine has bir kokusu vardır zaten.. malum bir de yaz ayı havalar sıcak.. belki kafes altlarına mısır gravülü koyarsanız bir nevi kokuyu kesebilirsiniz..

Üsmail ÜLERÜ

Takipçi Üyemiz
Adı
İSMAİL
Soyadı
İLERİ
Yusuf bey profosyonel ürünlerden yardım almanız gerekiyor. Ben üretimhanemde bir süredir bu ürünü kullanıyorum ve kokudan eser yok. Linkini göndermiş olduğum ürün profosyonel ve gerçekten işe yarayan bir ürün. kullanım alanlarına bakarsanız fikir sahibi olabilirsiniz. Bu üğrünü Ankara Başkent derneği eski Başkanı Ertuğrul Gazi Aydın abimden temin edebilirsiniz.

http://www.belga.com.tr/Default.asp?P=0&L=1&K=0&K1=27

Erinmore

Takipçi Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Korkmaz
İsmail İLERİ' Alıntı:
Yusuf bey profosyonel ürünlerden yardım almanız gerekiyor. Ben üretimhanemde bir süredir bu ürünü kullanıyorum ve kokudan eser yok. Linkini göndermiş olduğum ürün profosyonel ve gerçekten işe yarayan bir ürün. kullanım alanlarına bakarsanız fikir sahibi olabilirsiniz. Bu üğrünü Ankara Başkent derneği eski Başkanı Ertuğrul Gazi Aydın abimden temin edebilirsiniz.

http://www.belga.com.tr/Default.asp?P=0&L=1&K=0&K1=27
Verdiğiniz linki inceledim, teşekkürler. Fakat temin etme ve fiyat hakkında bilgiye ulaşamadım. Ankara dışında temin etmek için bildiğiniz bir site v.s. var mı? Ücreti ve uygulama hakkında bilgi verebilir misiniz? Olur ya, kullanmak istersek, bizim için temin etme imkanınız olur mu? Selamlar.

Üsmail ÜLERÜ

Takipçi Üyemiz
Adı
İSMAİL
Soyadı
İLERİ
Abdurrahman bey benim bildiğim Ankarada Ertuğrul abinin satış yaptığı . Ama başka firmalarda satıyor olabilir. İsterseniz  direk firmadan satış yapan diğer firma bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
scd probiyotik ve scd ürünlerini kullanın kesin çözüm ankarada demetevlerde çağanay pet shopta bulabilirsin