kombu çayı (mutlaka okuyun)

serdarrr

Takipçi Üyemiz
Adı
serdar
Soyadı
cancan
herkese iyi akşamlar...
      Babamda şeker hastalığı ve beyin damarında tıkanıklık var bunlarla ilgili olarak bitkisil ürün araştırıyordum,kombu çay diye bi ürünle karşılaştım,kullanan bikaç kişi ile ve yorumlarına baktım gerçekten çok faydalı.
      Şekere,kiloya,damar tıkanıklığına,kolesterol ve daha biçok hastalığa iyi geliyor,hatta benim i rahatsızlığım yok bende kullanacağım,herkesin kullanması lazım...
      www.kombuçay.com.tr adresine girerek daha fazla bilgi alabilirsiniz,mutlaka herkesin çevresinde rahatsızlığı olanlar vardır,faydamız olursa ne mutlu........

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Babanıza acil sifalar diliyorum Serdar bey geçmiş olsun. ayrıca paylaşım için teşekkürler

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Paylaşım için teşekkürler Serdar bey babanızada acil hayırlı şifalar diliyorum...

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Benım ham annede hem babada şeker var. Bende bir araştırma yapayım . Ama fiyat 110 TL. En azından o fiyatı hak edecek birşey mi? yani bitkisel mi yoks ailaç bazlı mı bir bakalım. Sizde alırsanız tecrubelerinizi paylaşın.

serdarrr

Takipçi Üyemiz
Adı
serdar
Soyadı
cancan
Coşkun Özdemir' Alıntı:
Benım ham annede hem babada şeker var. Bende bir araştırma yapayım . Ama fiyat 110 TL. En azından o fiyatı hak edecek birşey mi? yani bitkisel mi yoks ailaç bazlı mı bir bakalım. Sizde alırsanız tecrubelerinizi paylaşın.
öncelikle herkese teşekkür ederim, ürün tamamen bitkisel doğal,hastalarla konuştum kolestrolü olan birinin komple geçmiş,insulin kullanan insulini bırakmış,zayıflayan cok kişi var,bunların dışında sitedeki yorumlara bakarsanız daha iyi anlaşılır ben babam için sipariş verdim

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
Babanıza acil sifalar diliyorum Serdar bey geçmiş olsun. ayrıca paylaşım için teşekkürler ŞEKER HASTALARI İÇİN EN YAKIN ZAMANDA  ÇAREOLACAK İLAÇ BULUNMUŞ AMA DENEY AŞAMASINDA DİYE DUYDUM SLM IRSI OLUYOR SOY TAKİP EDİYOR İMİŞ SÜLALEYİ BİR TARAMADAN GEÇİR VARSA UFAKKEN KONTROL ALTINA ALINIP ARTMASIN SLM

savkat

Uzman Üyemiz
Adı
Çağlar
Soyadı
Savkat
Paylaşım için teşekkürler Serdar bey babanızada acil  şifalar diliyorum...

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Paylaşım için teşekkürler. Babanızada acil şifalar dilerim

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Babanıza acil sifalar diliyorum Serdar bey geçmiş olsun. Paylaşım için teşekkürler