KOMŞULAR ŞİKAYET ETTİ EDECEK KORKUSU İLE YAŞAMAK...

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
ARKADAŞLAR ARTIK ÇOK GERİLMEYE BAŞLADIM.TOPLAMDA 9 ÇİFT KUŞ 1 TANEDE 4 AYLIK YAVRUM VAR. SALONDA BESLİYORUM. SABAHLARI O KADAR GÜRÜLTÜ YAPIYORLAR Kİ DİKEN ÜSTÜNDEYİM. HA BİRİ GELDİ GELECEK KORKUSUYLA SABAH 6 DA KALKAR OLDUM. YAN KOMŞUM OLAN BAYAN YÖNETİCİ SAĞOLSUN BİRŞEY DEMİYOR. BİZ O ODAYI SADECE OTURMAK İÇİN KULLANIYORUZ YATMIYORUZ DEDİ EŞİME. FAKAT ALT KOMŞUDAN ÇOK ÇEKİNİYORUM.(ALT KOMŞU İLE YÖNETİCİ KADIN KADINA SOHBET EDERKEN ÜSTEKİLER ÇOK GÜRÜLTÜ YAPIYOR ABLA DEMİŞ. YÖNETİCİ İLE ARAMIZ ÇOK İYİ OLDUĞUNDAN SOHBET ESNASINDA EŞİME SÖYLEMİŞ YÖNETİCİ. ALT KOMŞU BÖYLE BÖYLE DEDİ DİYE)TABİ BİZE ÇIKIP SÖYLEYENEN BİŞEY YOK AMA GENEDE İÇİM RAHAT DEĞİL BİDE 3.5 YAŞINDA YARAMAZ BİR OĞLUM VAR GÜN BOYU EVDE KOŞTURUP DURAN. ALTTAKİ BÜYÜK İHTİMAL BUNDAN RAHATSIZ . 5 AYDAN BERİ HERHANGİ BİR ŞİKAYET GELMEDİ.(ALT KOMŞU 5 AY ÖNCE TAŞINDI) AMA HAVALARIN ISINMASI İLE GÜNEŞ ERKEN DOĞMAYA VE BİLDİĞİNİZ GİBİ KUŞLARDA COŞMAYA BAŞLADI BİR AKIL VERİN EN AZINDAN SABAH 8'E KADAR GÜRÜLTÜ YAPMASALAR ONDAN SONRA ZATEN MİLLET UYANIYOR.  NE YAPSAM ABİLERİM ABLALARIM KARDEŞLERİM BİR AKILLLLL BİR FİKİRRRR crying crying crying crying crying crying crying crying crying

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
kardeşim bugüne kadar herhangi bir sorun olmadıysa bugünden sonrada olacağını sanmıyorum ilk başlarda bende öleydim ama çok şükür herhangi bir sorun olmadı yeri geldi evde 100 kuş oldu fazla takılma komşu çocuktan rahatsız olmuştur diye düşünüyorum iyi günler hayırlı üretimler

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
Salon büyük oldugu ıcın sesın yankı yapmasından dolayı cok ses yapıyor olabılır.
Daha kucuk odaya tasıma sansınız varsa daha az sorun yasama ıhtımalınız olur

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
inşallah sıkıntı yaşamazsınız . Komşuları ikna etmenin yolunu geçen bir arkadaş açıklamıştı ( komşulara yavru verip kuş hastalığını ve sevgisini onlarada aşılama) .Hakkınızda hayırlısı olsun

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
MAALESEF BAŞKA ODAYA TAŞIMA ŞANSIM YOK TEK UYGUN YER SALON  :'(
FATİH BEY BENİMDE AKLIMA O GELDİ HEM GÖNÜLLERİNİ ALIRIM HEMDE BİR NEVİİ SUS PAYI GİBİ OLUR smileki

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
benzer durumdan dolayı kuşlarımı ve ekipmanlarımı satmak zorunda kaldım,
ancak özlem çektiğimden 2 çift kuş aldım ve onlarla takılıyorum yeni eve geçene kadar
sizi çok iyi anlıyorum, inşallah size sıkıntı çıkarmazlar...

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
Mert AYDIN' Alıntı:
benzer durumdan dolayı kuşlarımı ve ekipmanlarımı satmak zorunda kaldım,
ancak özlem çektiğimden 2 çift kuş aldım ve onlarla takılıyorum yeni eve geçene kadar
sizi çok iyi anlıyorum, inşallah size sıkıntı çıkarmazlar...
İNŞALLAH ÇÜNKÜ TÜM TAKIMLARIMI BEĞENEREK ALDIM BIRAKMAK İSTEMİYORUM

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
Fatih MANSIZ' Alıntı:
inşallah sıkıntı yaşamazsınız . Komşuları ikna etmenin yolunu geçen bir arkadaş açıklamıştı ( komşulara yavru verip kuş hastalığını ve sevgisini onlarada aşılama) .Hakkınızda hayırlısı olsun
HOCAM BU ÜLKEDE RÜŞVETLE İŞLER YÜRÜYOR HAKLISIN :):):):)

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:
HOCAM BU ÜLKEDE RÜŞVETLE İŞLER YÜRÜYOR HAKLISIN :):):):)
işin püf noktası bu İbrahim hocam ama biz buna rüşvet demyelimde hayvan sevgisi aşılama diyelim :) :)

lynx1985

Takipçi Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
doğruöz
Onlar size şikayete gelmeden siz adım atın. Çocukla ilgili ses yaptığından dolayı özür dileriz falan gibisinden buda kısa süreli bile olsa çözüm olabilir.

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Odanın tavanına pamuklu kumaş yapmışlar dekor diye İkea gibi bir şeyin kataloğunda gördüm. Temizliği de dert değil yanlarda ve tavan ve tabanda pamuklu ses çeken kumaşları asarsanız sesi azaltabilir. Çocuk odalarına ses azaltır böyle dekor gibi ürün pazarlıyorlardı. Hemen mubişler geldiydi o zamanda aklıma.
Yanları anlamışsınızdır 2 çivi bir ip üzerine çamaşır asar gibi ses çeken kumaş.
TAVANADA
Bildiğimiz çarşaf gibi 4 ucundan 4 çivi ile bağlanacak ışık için ortada delik.
Hakikaten çok fark ettirir bence.

Temizliğide kolay haftada bir hop topla at makineye az deterjanla yıka maksat dezenfekte olsun. Sonra istersen nemli nemli bile as sıktırması iyi ise makinanın.  Kolayca

Deterjan kokmasın diyorsanız. Bir gece sabunlu suda çiğneyin leğende dezenfekte olsun sonra sırf duruluma yapın. Hooop pırıl pırıl asın. Sıktırması iyi değilse kaliöfer peteklerinde az kurusun sonra gene asın.

Yani aklıma geldi diyeyim dedim. Belki aklınıza yatar. Ama dekor yapmışlardı çocuk odasına ben gördüm.

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
Canan NUMAN' Alıntı:
Odanın tavanına pamuklu kumaş yapmışlar dekor diye İkea gibi bir şeyin kataloğunda gördüm. Temizliği de dert değil yanlarda ve tavan ve tabanda pamuklu ses çeken kumaşları asarsanız sesi azaltabilir. Çocuk odalarına ses azaltır böyle dekor gibi ürün pazarlıyorlardı. Hemen mubişler geldiydi o zamanda aklıma.
Yanları anlamışsınızdır 2 çivi bir ip üzerine çamaşır asar gibi ses çeken kumaş.
TAVANADA
Bildiğimiz çarşaf gibi 4 ucundan 4 çivi ile bağlanacak ışık için ortada delik.
Hakikaten çok fark ettirir bence.

Temizliğide kolay haftada bir hop topla at makineye az deterjanla yıka maksat dezenfekte olsun. Sonra istersen nemli nemli bile as sıktırması iyi ise makinanın.  Kolayca

Deterjan kokmasın diyorsanız. Bir gece sabunlu suda çiğneyin leğende dezenfekte olsun sonra sırf duruluma yapın. Hooop pırıl pırıl asın. Sıktırması iyi değilse kaliöfer peteklerinde az kurusun sonra gene asın.

Yani aklıma geldi diyeyim dedim. Belki aklınıza yatar. Ama dekor yapmışlardı çocuk odasına ben gördüm.
TEŞEKKÜRLER CANAN HANIM

ugaroy

Uzman Üyemiz
Adı
UĞUR
Soyadı
ALTUNOK
kuşların kafeslerini koyu renkli ışığı geçirmeyen perde yada örtü ile kapatırsanız kuşlarınız ötmez. ötmesini istediğiniz zamanda örtüleri kaldırırsınız böylelikle sorun ortadan kalkar dıye düüşünüyorum.

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
Uğur ALTUNOK' Alıntı:
kuşların kafeslerini koyu renkli ışığı geçirmeyen perde yada örtü ile kapatırsanız kuşlarınız ötmez. ötmesini istediğiniz zamanda örtüleri kaldırırsınız böylelikle sorun ortadan kalkar dıye düüşünüyorum.
BÖYLE OLDUĞUNDA YAVRU ALMAMIZ BİRAZ ZORLAŞIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM YANLIŞ MI DÜŞÜNÜYORUM ACABA ÜSTADLAR???

UĞUR BEY ÖNERİ İÇİN TEŞEKKÜRLER

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Burak SİPAHİ' Alıntı:
BÖYLE OLDUĞUNDA YAVRU ALMAMIZ BİRAZ ZORLAŞIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM YANLIŞ MI DÜŞÜNÜYORUM ACABA ÜSTADLAR???

UĞUR BEY ÖNERİ İÇİN TEŞEKKÜRLER
bu yöntemle üretim yapılmaz...

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
Serkan SİPAHİ.' Alıntı:
durumun zor burak komsularla arayı iyi tut yeter
abi hiç yardımcı olmuyorsun insan kardeşine böylemi yapar  smileki smileki