KOMŞULAR ŞİKAYET ETTİ EDECEK KORKUSU İLE YAŞAMAK...

Koray ÖZDEMÜR.

Takipçi Üyemiz
Adı
Koray
Soyadı
Özdemir
Uğur ALTUNOK' Alıntı:
kuşların kafeslerini koyu renkli ışığı geçirmeyen perde yada örtü ile kapatırsanız kuşlarınız ötmez. ötmesini istediğiniz zamanda örtüleri kaldırırsınız böylelikle sorun ortadan kalkar dıye düüşünüyorum.
ötmesini istemeyen, kuş yerine başka bir hayvan besleyebilir.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
malum kuşlar günün ilk ışığı ile ötmeye başlıyor....kafesleri örtmek yerine bence odaya karartma yapmak daha mantıklı. Siyah renk pantalonluk kumaş alıp (sık dokuma ışık geçirmeyen kumaş...sanırım adına Alpaka kumaş deniyor) perde yapabilirsiniz. Akşamdan perdeleri çekersiniz sabah gün aydınlanmaya başladığında oda hala karanlık olacağı için kuşlar uyanmazlar ve ötmezler. Perdeleri sabah istediğiniz saatte açarsınız. Canan hanımın dediği gibi 10 günde - 2 haftada bir indirip makineye atıp yıkarsınız.

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
malum kuşlar günün ilk ışığı ile ötmeye başlıyor....kafesleri örtmek yerine bence odaya karartma yapmak daha mantıklı. Siyah renk pantalonluk kumaş alıp (sık dokuma ışık geçirmeyen kumaş...sanırım adına Alpaka kumaş deniyor) perde yapabilirsiniz. Akşamdan perdeleri çekersiniz sabah gün aydınlanmaya başladığında oda hala karanlık olacağı için kuşlar uyanmazlar ve ötmezler. Perdeleri sabah istediğiniz saatte açarsınız. Canan hanımın dediği gibi 10 günde - 2 haftada bir indirip makineye atıp yıkarsınız.
teşekkürler bu mantıklı geldi perdecileri bir gezeyim

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Mert AYDIN' Alıntı:
bu yöntemle üretim yapılmaz...
+123 gündüzlerini gecelerini bilmeliler bu şekilde ancak onlara zarar verirsiniz.. strese sokar kayıplara varan sonuclara ulaşabilirsiniz.. yumurta bile olsa yatmazlar  yavruya tedirginlikten bakmazlar

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
ARKADAŞLAR SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR EŞİMİ KOMŞULARA GÖNDERDİM GİT Bİ DİNLE KUŞLARIN SESİ GELİYOR MU DİYE GİTTİ DİNLEDİ...

SONUÇ;
KUŞLARIN EN UFAK BİR SESİ BİLE DUYULMUYORMUŞ, ALT KOMŞUNUN BENİM YARAMAZ OĞLUMDAN RAHATSIZ OLDUĞU KESİNLEŞTİ... EVE GİDİNCE SIKI YÖNETİM BAŞLIYORRRRR
YAŞASIN KUŞLARDAN DEĞİLMİŞ İÇİM NASIL RAHATLADI YAAAAA OHHHHHH music music

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Sıkıntı çıktından sonra önemi yok  burak kardeş  tedbirini al şimdiden  ilerde söylenirse sana ovakit daha kötü olur artı alttaki üstteki ile kötü olmamanı tavsiye ederim. koşu komşunun külüne muhtacdır demiş atalarımız  ben senin için iç acıcı yazmıyorum ama olumsuzluklarıda düşün ve düşünmelisin  kuşlarım için yaptığım yer  sıkıntı olmazdı komşularımıza ama yalıtımla bunu iyice asgari düzeye indirdim.

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
ÜNAL BEY TEŞEKKÜRLER BENDE ASGARİ DÜZEYE İNDİRMEK İÇİN NELER YAPARIM EVE GİDİNCE DETAYLI Bİ ÇALIŞMA BAŞLATACAM 

trharekat

Uzman Üyemiz
Adı
İBRAHİM
Soyadı
ÇOPUR
komşularada hak vermek lazım bazen ben bile kendi kuşlarımdan rahatsız oluyorum imkanımız yok ki dükkan kiralayıp orada üretim yapalım  crying  crying