>>>komsularinz ve kuslariniz<<<

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
merhaba

apartmandaki dairenizin balkonundaki 5 cift muhabbet kusu yan dairenin veya alt dairenin sikayet edebilecegi kadar ses cikarirmi
yani rahatsiz edermi

sabahlari kuslar cok hareketli bayada ses yapiyor alt daireye yeni komsular tasinmak uzere daire daha once bostu ben artik kuslarin uyandirmasiyla kalkiyorum 6:30 gibi alarma gerek kalmadi

suana kadar bir sikayet gelmedi ancak 1 haftadir sikayet gelebilirmi acaba diye aklima takilmaya basladi cunku havalar isinip kuslar gunesdende yararlanmaya baslayinca
mama nijer keciboynuzu felan derken baya bir kendilerine gelmeye basladilar bu durumdada ses artiyor gibi hissediyorum ne olur acaba ??
icon_think

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Hakan bey yazın pencereler de açık olur . Tamamen komşularımızın hoşgörüsüne bağlı çünkü komşuyu uyandıracak kadar çok ses çıkarırlar .

burakkkk

Takipçi Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
ÖZDEMİR
Bende evimin balkonunda besliyorum yaklaşık 18 çift kus ve ortalama 20 yavru mutlaka balkonda oluyor.. Ses gerçekten çook çıkıyor ama ben ilk komşulardan izin aldım ona göre balkonu pvc ile kapattım şimdi ne kadar ses çıksa bile  komşularımız birşey diyemiyor :)

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Fatih MANSIZ' Alıntı:
Hakan bey yazın pencereler de açık olur . Tamamen komşularımızın hoşgörüsüne bağlı çünkü komşuyu uyandıracak kadar çok ses çıkarırlar .
balkonu bir bölümünü straofrla her tarafını kutu gibi  yalıtım yaaprsanız sonra kafesinizi oraya koyarsanız  havalandırmak içinde karşılıklı yada  altlı  üstlü  biri içerden dışarı diğeri dışardan  içeri vantilatör koyarsanız sesi hemen hemen yuzde 30 40 larda sesi azalmış olursunuz... abiciğim

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
tsklr sikayet gelmesini bekleyim ben ilk once sonra bunlari uygulamak icin dusunuruk artik :D

gkyksr

Takipçi Üyemiz
Adı
Gökay
Soyadı
Küser
Ses yalıtımı yaparsanız iyi olur çünkü muhabbetlerin sesleri gerçekten çok sininr bozucu heleki uyurken öttüklerinde çok pis sinirleniyor insan....

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Hakan ŞAHİNTÜRK' Alıntı:
tsklr sikayet gelmesini bekleyim ben ilk once sonra bunlari uygulamak icin dusunuruk artik :D
  bence önelm alınız sonra  sıkıntı yaşamayınız Hakan abi  hem deneyip eksiklerinizide tamamlarsınız

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Karahan UZUN.' Alıntı:
balkonu bir bölümünü straofrla her tarafını kutu gibi  yalıtım yaaprsanız sonra kafesinizi oraya koyarsanız  havalandırmak içinde karşılıklı yada  altlı  üstlü  biri içerden dışarı diğeri dışardan  içeri vantilatör koyarsanız sesi hemen hemen yuzde 30 40 larda sesi azalmış olursunuz...

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
arkadaşım sabahları ses yapmasını istemiyorsan siyah kalın perde kullan karanlıkta zaten kuşların sesleri çıkmıyor gündüzde beyaz perde kullanabilirsin.

Onur Erdem

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
Erdem
komşuya kafesiyle birlikte önce bir yavru daha sonrasında cinsine göre bir eş hediye edin. Sizi baya bir süre rahatlatır :) Ardından komşumuzda yavru almaya başlarsa şikayet ihtimali ortadan kalkar :) ..

Ben evimde bakıodum aşşa kata ses gittiği için azalttım sayıyı. Keşke bir ses düzeni yapılabilse ancak fiyatlar çok ucuk oluyor. Basit ve kolay bir yöntemi de varsa ben bulamadım.

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
Onur ERDEM' Alıntı:
komşuya kafesiyle birlikte önce bir yavru daha sonrasında cinsine göre bir eş hediye edin. Sizi baya bir süre rahatlatır :) Ardından komşumuzda yavru almaya başlarsa şikayet ihtimali ortadan kalkar :) ..

Ben evimde bakıodum aşşa kata ses gittiği için azalttım sayıyı. Keşke bir ses düzeni yapılabilse ancak fiyatlar çok ucuk oluyor. Basit ve kolay bir yöntemi de varsa ben bulamadım.
komşuya kafesiyle birlikte önce bir yavru daha sonrasında cinsine göre bir eş hediye edin. icon_think icon_think icon_think rusvet verelim yani olemi yada hastalikmi bulastiralim  smileki smileki smileki

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Hakan ŞAHİNTÜRK' Alıntı:
komşuya kafesiyle birlikte önce bir yavru daha sonrasında cinsine göre bir eş hediye edin. icon_think icon_think icon_think rusvet verelim yani olemi yada hastalikmi bulastiralim  smileki smileki smileki
  :D  sistem bu abi insanlar sana gelmiyorsa sen insanlara gidiceksin kendi savunma mekanızmanı kendin hazırlayacaksın :D

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Hakan ŞAHİNTÜRK' Alıntı:
böyle orjinal fikirlere bayılırım :)

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Hakan ŞAHİNTÜRK' Alıntı:
heheh fean fikir değil hani:))