Konu ayrılmıştır.. Ynt:Eşe atma

aslan21

Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
aslan
selam herkese bende bir çift cekosavak yetişkin aldım baya oldu erkek hiç dişile ilgilenmiyor dişi kendini paralıyor boş hiç öpüşmiyorlar ama hiçde kavga etmiyorlar sürekli yanyana duyorlar birbilerinide hiç kaşımiyorlar sizce ne yapmalıyım? yardımlarınız için şimdiden herkese teşekür ederim

Mustafa sayar

Üyemiz
15 gun once bir cift jumbo kirigi almistim.Eski yerlerinde de ciftlesmede olmustu hatta aldigim arkadas bir kac gune yumurta gelir demisti.Ama eve getirdigimde her sey tersine dondu simdi birbirlerinde kacar oldular.Hadi dedim ortam degisikliligi zamanla alisirlar ama 15 gun oldu hala iki yabanci gibiler cildirmak uzeriyim...

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Levent ACAR

Uzman Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
ACAR
Arkadaşlar bahsettiğiniz süreler çok kısa. Daha önceden yavru alınmış ve bir süre ayrılmış bir çifti aynı ortamda yeniden eşlediğinizde yumurtalar ortalama 15 günde gelir. Sizin kuşlarınız ortama geleli anca o kadar olmuş. Bu işin alışma süreci var. Ortam koşullarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Eş değillerse birbirlerini beğenmeleri ve istemeleri var. Hasta ve tüyde olmamaları gerek. Biraz sabırlı olun. Kavga etmeyip iyi geçinmeleri iyiye işaret.

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
aynı dertten bende muzdaripim konu sahibi.korktuklarında bir birlerine daha daha sıkı sarılan insanlar gibiler ama icraat yok.erkeğin kanadı normal duruyor uçarken dişinin peşinde koşamayacak kadar zorlanıyor olsa da.iş bi cilveye bakar.bildiğin aşk hayatları dizi filme döndü."seni seviyorum ama sana yar olmam kanadımda problem var."hesabı,evcil mi değil mi onu da çözemedim.uçamayacağını anlayınca elimi uzatırım binsin diye. pek istemeye istemeye elime korkudan bağıra bağıra biner sonra ben onu dişiye yakın bir yere bırakırım.yan yana gelirler bakışır dururlar.