Konu yazan yere çok zor konu başlığı buluyorum :D :D :D İçeri bir bakarmısınz :)

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Abilerim ablalarım yeni bir erkek almıştım.. bazı abilerim ablalarım biliyor  rotfl

Bugün 4. gün.. Farklı kafeslerde duruyorlar benim dişi malüm oldugu yerde durmuyor tünekte sağdan sola soldan sağa doğru koşuyor hiç durmadan ve full ötüyor :))) beni görünce bir ayrı ötüyor :p :D neyse bugün erkeğin yanına attım dişiyi erkek çok sakin öttüğünü bile duymadım .. :D Ve işte bizim dişi gene aynı .. durmuyor.. falan filan sonra aynı tüneğe geldiler ve kavga gibi gagalar açık bekliyorlar :)  sonra dişiyi hemen aldım fazla bekletmedim ve yine kafesine koydum ... Kaç gün ayrı kafesler de dursunlar  confusedtw  ve  bu konuyu okuyan arkadaşlarıma kafam takılan bir soruda daha yöneltiyorum :D sağolun çok olduğumu biliyorum ama yapcak bişi yok doğam var bu :)):))

http://www.​muhabbetkusu​ureticileri.​org/index.ph​p/topic,2342​2.msg316397/​topicseen.ht​ml#new

beyyzaaaktas

Yeni Üyemiz
Adı
Beyza
Soyadı
Aktaş
Ayrı durduklarında nasıl kaynaşacaklar ki :)  benim kızlarda erkeğe arada gaga atıyor ama bazen de öpüyor :)  hem dövecek hem sevecek birlikte dursalardı keşke ama tabi benm fikrim bu :)

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Beyza AKTAŞ' Alıntı:
Ayrı durduklarında nasıl kaynaşacaklar ki :)  benim kızlarda erkeğe arada gaga atıyor ama bazen de öpüyor :)  hem dövecek hem sevecek birlikte dursalardı keşke ama tabi benm fikrim bu :)
Evet analdım ama erkek kuşu yeni aldım kuşların biraz ayrı durup birbirlerini tanıması lazım ve erkek kuşun kafeste üstün olmasıs için erkeği büyük kafes attım .. o yüzden ayırdım .

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
ama benim dişi kavgacı biraz sanki benimle eş tutmuş gibi :D :D :D benim yanımdan ayrılmıyor :D  ben olunca erkeği gözü görmüyor biraz alışsın diye koydum böyle :) Maşallah sizin kuşlar çok güzel :)

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Beyza hanım bu konuda acemi sanırım. Ayrı tutma iyi bir yöntem Oğuzhancım bir hafta 10 gün ayrı dursunlar erkeğin olduğu kafeste yuva takılı değilmi birbirlerini görecek mesafede koydun kafesleride bunlar tamamsa hiç kafesten çıkartma ikisinide bir hafta on gün sonra dişiyi erkeğin yanına atarsın ve gözlemlersin.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Beyza hanım bu konuda acemi sanırım. Ayrı tutma iyi bir yöntem Oğuzhancım bir hafta 10 gün ayrı dursunlar erkeğin olduğu kafeste yuva takılı değilmi birbirlerini görecek mesafede koydun kafesleride bunlar tamamsa hiç kafesten çıkartma ikisinide bir hafta on gün sonra dişiyi erkeğin yanına atarsın ve gözlemlersin.
+111
katılıyorum.

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Evet mehtap abla kafesler yan yana forumda gördüm kuşlar birbiriniz görmesin fakat seslerini duysunlar ki ilgileri arsın gibilerinde ..Benim durumum konumuyla yan yana koymak zorundayım ama erkeğin kafesini tül büyük oldugu için onu biraz yükseltim ve erkek dişi görmek için tavana asılı duruyyor :D :D işe yarar gibi ve erkeğin kafesin de yuvalık takılı .. :)) teşekkürler :)

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Beyza AKTAŞ' Alıntı:
:)  evet acemiyim kusura bakmayn ben sadece fikrimi soyledim
nedemek insanları burda sen acemisin veya sen profsun şeklinde yargılanmıyo .. Herkes kendi düşünce ve tavrını söleyebilir yanlış veya doğru ... zaten yanlış ise o önerme düzeltilir..

ferhat_

Yeni Üyemiz
Adı
FERHAT
Soyadı
AKPINAR
kardeşim bir hafta yada 10 gün kuşları ayrı kafeslerde ama kafesleri yan yana koy kuşlar o şekilde berbirlerini biraz görüp tanısın sonra birleştir inşallah düzelir

Tiramisu35

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Özgür
Soyadı
ÇİN
Kuşlarının hareketli olmalarına sevinmelisin bence:) birde şu var ben kuşlarımın yanına gelince hepsi suspus dururdu bana bakardı çoğu yuvalıklarına kaçardı. Bazen kuş iyimi diye görmek için yuvalıktan zorla çıkarırdım. Hiç öpüştüğünü görmediğim çiftlerimden 5-6 yavru aldım. Demek istediğim senin görmediğin anlarda da olanlar oluyor olabilir. :))

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Özgür ÇİN' Alıntı:
Kuşlarının hareketli olmalarına sevinmelisin bence:) birde şu var ben kuşlarımın yanına gelince hepsi suspus dururdu bana bakardı çoğu yuvalıklarına kaçardı. Bazen kuş iyimi diye görmek için yuvalıktan zorla çıkarırdım. Hiç öpüştüğünü görmediğim çiftlerimden 5-6 yavru aldım. Demek istediğim senin görmediğin anlarda da olanlar oluyor olabilir. :))
hmm nedemk istidiği anladım abi :) ama benim olay farklı şöyle düşünüyorum dişi artık ben odadan içeri gireyim hemn çıldırıyor yanında ki erkeği görmüyor kafeste aşagıdan yukarı sağdan sola her yere uçuyor ötüyor :D ama ne zamandır açmadım kuşları eş tutmaları için salıyorum o yüzden dişi biraz kafeste sıkıldı :D