Konulara cevaplar hk.

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Merhaba arkadaşlar benim günde 5 6 saatim sitede geçiyor devamlı ustalarımızdan bişeyler öğrenmek için takip ediyorum fakat dikkat ediyorum bazı arkadaşlar siteye 5  10 dk giriş yapıyor 10 15 konuya girip yorum yapmadan başkalarının mesajlarından alıntı yaparak sorulan sorulara yardımcı olduklarını düşünüyorlar galiba profillerinden mesajlarına bakıldığında hep alıntı yapıldığı görülüyor zaten bunu yapmaktaki amaç nedir ben bunun nedenini çözemedim çözebilen arkadaşlar varsa bu konuda beni aydınlatmaları istiyorum. Teşekkürler

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
söylediklerine katılıyorum gibi bişey ama aslında herkez kendince bi şeyler yazmalı eğer konu hakkında bilgisi var ise ki zaten geneldede 1-2 kişi cevap veriyor ve geri kalanı +1 veriyor sitede kült olmuş insanların yazılarına kimse bi şey eklemiyor veya öyle değil şöylede olabilir demiyor saygılarımla...

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
benimde dikkatimi çeken bazı kişilerin yorum yapmadan satılık ilanları vererek aradan çekilmeleri..bence ailemiz(sitemiz) bunları haketmiyor..

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Satış zaman farklı bir mesele benim dediğim adamlar bunu görev haline getirmiş aman girelim günde 15 cevap yazalım sonra 1500 mesajımız olsun itibar kazanalım  :D mantık aynen bu.Burda zaten itibarı olan belli böyle çabaların anlamı yok mantıklı cevap yazan biri olduğunda zaten ismine bakılıyor kim yazmış diye alıntı yapılarak kimse fark edilemez çabalar boşuna

asel09

Takipçi Üyemiz
Adı
Asel
Soyadı
Öztekin
Kesinlikle katılıyorum arkadaşlar önemli bir topicte " paylaşım için teşekkürler " yorumu yeni yapılan değerli bir bilgiyi ta arkalara fırlatıyor buda yeni gelmiş üyelerin görmesini engelliyor. LÜTFEN ARKADAŞLAR RÜTBE İÇİN YORUM YAPMAYIN UZUN SÜREDİR BU SİTEDEYİM MESAJ SAYIM 75... 7500 OLSA NE OLUR ALLAH AŞKINA? YAPMAYIN.

CeMalT

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.Muhabbetkuslari.Org
Adı
CemaL
Soyadı
Tanış
Belki dün yaşamış olduğum sorundan ötürü cevap vermemem gerekiyordu ama demekki herkes benimle aynı görüşteymiş. Dün Rafet Tanışın açmış olduğu bir konu vardı içerik bunun aynısıydı yaptığım yorumdan ötürü yorumumu üstüne alınan bir kişi özel mesaj ile  bana söylemediğini bırakmadı. Selahattin abimizin rica üzerine alttan aldım ama malum kişi özel mesaj ile aynı saldırganlığı sergilediğinden dolayı site ile ilişkisi kesilmiştir.

Demekki yanlış düşünmüyormuşum bu konu bunu ispatlamış oldu kendimle gurur duyuyorum yanlış düşünmediğim için  :p :p smileki smileki C:)

caropa

Takipçi Üyemiz
Adı
onur
Soyadı
ak
Dünkü konuyu bende gördüm ama bu sorunla ilgili yorum yapmayada gelmiyor. Ben daha öncede denk geldim. Bi üye satış yapmak istediği konudaki ''Hayırlı Satışlar'' alıntılarından bıkmış ve bikaç şey söylemişti. Ama onada söylenmeyen kalmadı :)
Daha önce 2 yıl yönetiminde yeraldığım 15.000 üyeli bir forumumuz vardı oradada aynı sorunlar vardı. Benim şimdiye kadar anlamadığım şeyde şu +1 +500 +1500 ler :D

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
BÜYÜK HARFLERLE YAZIYORUMKİ DİKKAT ÇEKSİN

BU +1 MESELESİ BENDE KATILIYORUM DEMEK OLUYOR , AMA BENİM ŞÖYLE BİR NACİZANE TEKLİFİM VAR BUNUDA YAPACAK SİTENİN YÖNETİCİSİ YANİ SELAHATTİN ABİ DİR BİR ÇOK FORUMDAKİ TEŞEKKÜR BUTONU GİBİ FORUMA +1 VEYA KATILIYORUM BUTONU İLE TEŞEKKÜRLER BUTONU OLSA VE KATILANLARIN ORADA KÜÇÜK KÜÇÜK İSMİ YAZSA GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ ÖNLENİR, SADEE +1LER YÜZÜNDEN AYNI YAZI 10 KERE YAYINLANMASA VE SİTE DAHA ANLAŞILIR VE SADE OLSA İYİ OLUR GİBİME GELİYOR BU İSTEĞİMİZEDE GALİBA SİTENİN TASARIMCISI CEVAP VEREBİLİR.                                                                                                                              SAYGILARIMLA

CeMalT

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.Muhabbetkuslari.Org
Adı
CemaL
Soyadı
Tanış
Ömer ADAM' Alıntı:
BÜYÜK HARFLERLE YAZIYORUMKİ DİKKAT ÇEKSİN

BU +1 MESELESİ BENDE KATILIYORUM DEMEK OLUYOR , AMA BENİM ŞÖYLE BİR NACİZANE TEKLİFİM VAR BUNUDA YAPACAK SİTENİN YÖNETİCİSİ YANİ SELAHATTİN ABİ DİR BİR ÇOK FORUMDAKİ TEŞEKKÜR BUTONU GİBİ FORUMA +1 VEYA KATILIYORUM BUTONU İLE TEŞEKKÜRLER BUTONU OLSA VE KATILANLARIN ORADA KÜÇÜK KÜÇÜK İSMİ YAZSA GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ ÖNLENİR, SADEE +1LER YÜZÜNDEN AYNI YAZI 10 KERE YAYINLANMASA VE SİTE DAHA ANLAŞILIR VE SADE OLSA İYİ OLUR GİBİME GELİYOR BU İSTEĞİMİZEDE GALİBA SİTENİN TASARIMCISI CEVAP VEREBİLİR.                                                                                                                              SAYGILARIMLA
Ömer bey sitenin teknik admini olarak önerinizi selahattin abi ile görüşüp değerlendireceğim kendisi onay verdiği takdirde teşekkür butonu işleme alınabilir. Öneriniz için teşekkürler.

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
merhaba arkadaşlar benim meslehim şoförlük günde yarım saat internete giriyorum bu vaktimide sadece bu sitede geçiriyorum.siteye üye olalı bir kaç ay oldu ve sizlerden çok şey öğrendim.ben çoğu iletimi alıntı olarak yapıyorum.iletilerime dikkat ederseniz ileti yapmış olduğum konuların çoğu siteye yeni kayıt olmuş. arkadaşlarımıza hoşgeldin.satış ilanı olanlara hayırlı satışlar.hasta kuşu olanlar içinde geçmiş olsun iletilerini alıntı yapıyorum.elim kılavyeye pek alışkın olmadığı içinde bu yazdıklarımı zor yazdım :D. herkese sağlıklı bol verimli üretimler.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
arkadaşlar herkes imkanlarınca ve zamanınca siteye giriyor ve herkes ilginç bulduğu güzellikleri değişik bilgileri bu aile ile  paylaşmak istiyor ve paylaşıyor paylaşımlar içinde birbirimize teşekkür ediyoruz bence bu durumda bir sakınca yok ama bu konudan sonra artık herkes paylaşıma teşekkür etmeye çekinecek buda aile bağlarının zayıflamasına sebep olacak çünkü ben birşey paylaştığımda o paylaşıma teşekkür edilmesi beni mutlu ediyor +1 +100 gibi katılıyorum ifadeleride beni grurlandırıyor ortada rahatsızlık verecek bir durum yok tam tersi güzel birşey konu hep güncelde kalabiliyor katılıyorum diyorsa birden fazla kişi demekki faydalı bir paylaşım olduğunu düşünüyorum benim en çok kızdığım konusuna anlık cevap alamayan arkadaşlar hemen argoya yatmaları ve ilan açanların ilanlarına çirkin eleştiriler yapılması ve ayrıca kimsenin ileti sayısıyla rütbe yapmak gibi bir amacı olduğunuda düşünmüyorum çünkü kimseye bir ödül vermiyorlar ailemize sahip çıkalım

seom

Uzman Üyemiz
Adı
Adil & Semih
Soyadı
SABANCI
cihan aytan' Alıntı:
arkadaşlar herkes imkanlarınca ve zamanınca siteye giriyor ve herkes ilginç bulduğu güzellikleri değişik bilgileri bu aile ile  paylaşmak istiyor ve paylaşıyor paylaşımlar içinde birbirimize teşekkür ediyoruz bence bu durumda bir sakınca yok ama bu konudan sonra artık herkes paylaşıma teşekkür etmeye çekinecek buda aile bağlarının zayıflamasına sebep olacak çünkü ben birşey paylaştığımda o paylaşıma teşekkür edilmesi beni mutlu ediyor +1 +100 gibi katılıyorum ifadeleride beni grurlandırıyor ortada rahatsızlık verecek bir durum yok tam tersi güzel birşey konu hep güncelde kalabiliyor katılıyorum diyorsa birden fazla kişi demekki faydalı bir paylaşım olduğunu düşünüyorum benim en çok kızdığım konusuna anlık cevap alamayan arkadaşlar hemen argoya yatmaları ve ilan açanların ilanlarına çirkin eleştiriler yapılması ve ayrıca kimsenin ileti sayısıyla rütbe yapmak gibi bir amacı olduğunuda düşünmüyorum çünkü kimseye bir ödül vermiyorlar ailemize sahip çıkalım
Cihan Bey aynen size katılıyorum zaten her konuya farklı görüşler yazılmaz bizden öncesi doğru görüşü yazdıysa bizde ona uyduğumuzu gösteriyoruz +1 diyoruz, ya da hasta olan bir kuş konusunda normal hayatta da geçmiş olsun denir bizde onu diyoruz ya da gerekli tedaviyi söylüyoruz ve satılık ilanlarında normalde de pazarda , dükkanlar bir hayvanı incelerken çıkarken hayırlı işler denir bizde bunu yapıyoruz ,bu olağan birşey.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Adil  &  Semih' Alıntı:
Cihan Bey aynen size katılıyorum zaten her konuya farklı görüşler yazılmaz bizden öncesi doğru görüşü yazdıysa bizde ona uyduğumuzu gösteriyoruz +1 diyoruz, ya da hasta olan bir kuş konusunda normal hayatta da geçmiş olsun denir bizde onu diyoruz ya da gerekli tedaviyi söylüyoruz ve satılık ilanlarında normalde de pazarda , dükkanlar bir hayvanı incelerken çıkarken hayırlı işler denir bizde bunu yapıyoruz ,bu olağan birşey.
+1  daha nedenirki  anlayışın için teşekkür  ederim

motifcan

Uzman Üyemiz
Hayırlı olsun,geçmiş olsun,hayırlı işler gibi cümlelere kesinlikle lafım yok.+1 gibi şeyler bazı arkadaşların dediğin gibi görüntü kirliliği daha önceden bende acmayı düşündüm bu konu hakkında ama acmadım.Alıntı yapılır üstüne kendimiz yorum ekleriz veya aynı görüşlerimiz olur +1 yerine kendi tecrübelerimizi ekler öyle yazarsak daha anlamlı ve değerli olur..

CeMalT

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.Muhabbetkuslari.Org
Adı
CemaL
Soyadı
Tanış
Rafet TANIŞ' Alıntı:
Değerli Arkadaşlar;

İnternet kullanımı geliştikçe daha çok kişilere ulaşır olduk.

-Eskiden iyi bir üreticiden Damızlık kuş almak için üç yıl beklenirmiş. Günümüzde İstediğin anda istediğin kaliteMuhabbet Çifthane
de kuş alma imkanımız var.

- Yine eskiden, bir üreticiden kuş sağlığı için bilgi istediğinizde ya yanlış bilgilendirme yada hiç bilgilendirmeme gibi bir gelenek varmış ki, sadece kendi kuşları sağlıklı olsun,  sadece kendileri  kuş yetiştirsin ve tabiiki kendisi kuş satsın.
Günümüzde bilgi paylaşımı için kurulmuş ve herkese açık olan forumlar var.
Amatör bir üretici forumlarda her türlü bilgiyi okuyabilir ve eksik bilgilerini tamamlayabilir.

Üzülerek gözlemlediğim bir konu varki bu konuda yıllardır uyarılar yaparız:
Bilgi paylaşımı için açılan topic in altına "PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER" "ELİNE SAĞLIK" "TEŞEKKÜRLER" vs . (Örnekleri çoğaltabiliriz). Gibi kelimeler ile cevap yazanları görüyoruz. Bilgi paylaşımı yapılan bir topic e sadece o bilgiyi desdekleyen cevaplar verilebilir. Yukarıda örnekleri ile yapılan cevaplandırmaların yeni bir üreticiye ne faydası vardır, Birde güncelliğini kaybetmiş diğer topicleride bu şekilde güncelliyerek önemli bir konuda açılan topic son konular bölümünden kayboluyor ..Bunun yorumunu Sizlere bırakıyorum.

Bu tür cevapları veren Arkadaşlar ;
1- İyi Niyetli olarak konuyu okuduğunu
2-Topic açan kişiye destek amaçlı
3- Genelde ne kadar cevap verirsek rütbemiz o kadar iyi olur içindir ki, genelde 3 ncü şık örnek ağır basar.

Sizlerden ricam bu konuya daha duyarlı olup daha çok araştırmanız, daha çok bilgi toplamanız , daha çok arşivleme çalışması yapmanız ve konulara desdek verici bilgi aktarımında bulunmanızdır..

Daha bilinçli üretimler dileklerimle..!!

Rafet Tanış'ın sitemizde yazmış olduğu bir yazı.

Rafet başkanın yazısına hak vermemek mümkün değil.

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
arkadaşlar benim dile getirmek istediğim konu -paylaşım için teşekkürler +1  geçmiş olsun- felan değil yapılan yorumları alıntı yaparak tekrarlamak mesela üye soruyor kuşum hasta ne yapmalıyım usta yanıtlıyor şu şu ilacı kullan diyor diğer üyemizde bunu alıntı yapıyor zaten yorum yapılmış cevap alınmış bunu irdelemenin anlamı olmadığını düşünüyorum eğer farklı fikirler varsa onların paylaşılması daha doğru olacaktır.Benim dikkatimi çeken birçok önemli konu var havada kalan önemli olup sırf bu yüzden konunun altta düşüp sonrada kaybolduğu gibi

asel09

Takipçi Üyemiz
Adı
Asel
Soyadı
Öztekin
evet sezgin bey özellikle yeni gelen üyeler de böyle önemli bilgilere ulaşamamış kaçırmış oluyor.

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
bu konu benide rahatsız ediyor o nedenle çoğu konuyu okumuyorum çünki soru soruluyor ve cevap veriliyor.ama 2 hafta sonra sanki yeniymiş gibi alakasız bir şeyler yazılıyor veya alıntı yapılarak artı 1 konuluyor.bu o kişinin fazla araştırma yapmadan ve öğrenmeden başkasının bilgisi ile hem ileti sayısını artırmak hemde yeni üyelere bilgili imiş gibi görünmek.buna yapacak bir şey yok.çünki kişilik senin veya benim dememle yerleşecek bir şey değildir.rafet başkan ve yavuz usta nın mesajları azdır ama lüzumlu olduğu yerde yazarlar ve 1000 tane iletisi olan arkadaşdan cevap yoktur.ben çoğu yerde söyledim eğer ileti sıkıntısı olan varsa selahattin abiye söylerim onu süper üstü gold üye yapar.bazı arkadaşların toplamda 3 tane kuşu yoktur ama hastalık konusunda açıklama yapıyor.ne demişler yarım hoca dinden,yarım doktor candan eder.çok iletisi olan çok biliyor anlamına gelmez.kaliteyi yükseltmek istiyorsak .hem değişik konu hemde resimlerle bunu yapabiliriz.herkes bu konudan kendine pay çıkarır diye düşünüyorum.herkese bol ve bereketli üretimler diliyorum.