konuşan muhabbet kuşuma eş

FULYA

Yeni Üyemiz
Adı
fulya
Soyadı
özyürek
Erkek olan muhabbet kuşum 2 yaşında konuşuyor bizimlede çok ilgileniyor ben çalışıyorum akşamları geldiğimde ilgileniyorum ama sabahları sıkıldığını düşünüyorum bide kızgınlaştı artık.yanına evcil bir dişi kuş alsam acaba konuşmayı ve bize ilgisini bırakırmı?genelde bırakır diyorlar ama bilmiyorum...

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
FULYA' Alıntı:
Erkek olan muhabbet kuşum 2 yaşında konuşuyor bizimlede çok ilgileniyor ben çalışıyorum akşamları geldiğimde ilgileniyorum ama sabahları sıkıldığını düşünüyorum bide kızgınlaştı artık.yanına evcil bir dişi kuş alsam acaba konuşmayı ve bize ilgisini bırakırmı?genelde bırakır diyorlar ama bilmiyorum...
Fulya hanım kuşunuzun yanına eş aldığınız zaman ilgisini yanına alacağınız kuşa verecektir.
kuşunuzun önceki davranışları tavırları değişecektir

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Fulya hanım kuşunuzun yanına eş aldığınız zaman ilgisini yanına alacağınız kuşa verecektir.
Selahattin abiye katılmamak elde deil...

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
SELAHATTİN ABİNİN DEDİĞİ GİBİ YENİ GELEN KUŞ SİZİN ARANIZA GİRECEK.

FULYA

Yeni Üyemiz
Adı
fulya
Soyadı
özyürek
Aslında fark ettim kardeşim bebek koymuştu içine kafesin sadece bebekle ilgilendi öptü dans etti ona aşkım canım ne biliosa söylemişti biz bebeği almak istediğimizde ısırıodu bizi ve elimizede gelmek istemedi bir kaç gün bebeği alınca kafesten eskisi gibi olmuştu ama kendisi gibi evcil olursa muhabbet kuşu olabilirmi diye düşünmüştüm o zaman tek kalması daha iyi olur. Tşk ederim herkese yardımlarınız için.

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı: