konuşturucu yem

oğuzz1

Üyemiz
Adı
oğuzz
arkadaşlar geçen hafta markette konuşturucu yem gördüm gerçekten işe yarıyor mu yoksa ticaret amaçları insanları kandırıyorlar mı? bilgilerinizi paylaşırmısınız

aykutsüzer

Uzman Üyemiz
Adı
aykut
Soyadı
süzer
muhabbet kuşunun taklit yeteneği yani konuşması tamamen kuşun kabiliyeti ve sahibinin ona karşı göstereceği sıcak ilgi ve alakayla doğru orantılıdır.
yoksa konuşturan yem vs. hepsi hikaye

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
bildigimiz nijeri paketliyorlar.. nijer  kuşları kızdırdıgı icin konusmasını daha elverisli hale getiriyor..buda bi gercek

cihattr42

Yeni Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
çömlekçi
Kesinlikle satış yapma amacıyla satılan bi ürün  evil_idea tabi kızıştırıcı yemlerin koyunması hayvanı kızıştırır ama benim fikrim hayvan onunla konuşmaz hayvana hergün ilgi göstererek kendimize alıştırdıktan sonra canım cici kuş babacık gibi lafları tekrarlıyarak konuşturmaktır önemli olan.

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
ben içeriğine baktım tamamen normal karışık yem var nijer biraz fazla. bence tamamen ticari amaçlı hiçbir etkisi olduğunu sanmıyorum.

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
BENCEDE MAKSAT MİLLETİ CEKMEK KONUSTURUCU YEM HAH:)

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
Aykut SÜZER' Alıntı:
muhabbet kuşunun taklit yeteneği yani konuşması tamamen kuşun kabiliyeti ve sahibinin ona karşı göstereceği sıcak ilgi ve alakayla doğru orantılıdır.
yoksa konuşturan yem vs. hepsi hikaye

asel09

Takipçi Üyemiz
Adı
Asel
Soyadı
Öztekin
Bu çakallar nasıl oluyorda böyle işlere kalkışabiliyorlar yav? Ya ölmeyi bayılmak sanıyolar yada cesaret hapı alıyolar. Şahsen ben petshop olsam bana bunu satmaya kalksa kafasını akvaryumun dibine sokarım.

Refik Türk

Takipçi Üyemiz
Adı
Refik
Soyadı
Türk
:D :D :D :D
Değerli arkadaşlar kesinlikle kandırmaca falan değildir (bilgili kişilerin yapacagı karışım) bilginiz olsun.
belli oranlarda karıştırılan lesitin  kuşlarda konuşma  ,bellek yeteneklerini geliştirir..

Lesitin nedir ?
Yağlar ve temel yağ asitlerinin kompleks bir karışımı olan lesitinin kendisi de fosforla birleşmiş bir yağdır. Vücuttaki tüm canlı hücrelerin gereksinimi olan bir lipid çeşididir. Yağımsı bir madde olan lesitin hücrenin yapısına girer.

Yunancada yumurta sarısı manasına gelen lesitinin günümüzde en çok kullanılan kaynağı soya fasulyesidir. Karaciğer tarafından üretilmekle birlikte yumurta sarısında da yer alan lesitin ilk defa 1850 yılında ayrıştırılmıştır.

Lesitin Faydaları
• Bellek, düşünme yeteneği ve kas kontrolünde olumlu etkileri olan ve kolestrolün damar çeperlerinde birikimini önleyen bir maddedir.

• En çok bilinen özelliği yağ sindirimini sağlayıcı olmasıdır.

• Kalp damar sağlığını koruyucu etkisi olan lesitin damarlarda biriken kolestrol plaketçiklerini parçalar. Düzenli şekilde kullanılan soya lesitin kolestrolde %10 ila 20 oranında azalma sağlayabilir.

• Hayvanlar üzerinde yapılan çalışmalar lesitinin, kan kolesterolünü azaltarak ve lipitlerin normal düzeylere gelmesini sağlayarak aterosklerozun gereiye döndürülebileceğini göstermiştir.

• Beyin fonsiyonunu güçlendirici özelliktedir. Soya lesitindeki kolin sinir hücreleri arası iletiminde görev alarak hafıza için yararlı etki oluşturur. Sinir iletiminden sorumlu olan asetilkolin denilen maddenin üretimi için lesitine ihtiyaç vardır.

• Besinlerin hücrelere girişini ve çıkışını sağlayan hücre zarları ile beyni çevreleyen koruyucu kılıf genelde lesitinden oluşur.

• Karaciğerin normal işlevlerinin sürmesi için gereklidir. Lesitin olmadan beyin, sinir sistemi ve diğer organların hiçbiri fonksiyonlarını yerine getiremez

Saygılar...

asel09

Takipçi Üyemiz
Adı
Asel
Soyadı
Öztekin
Refik abi tamamda sonuçta yine kuşu konuşturmazki? Bu aynı bastonlu insana spor ayakkabı takıp koşmasını beklemek gibi. 

nuse14

Uzman Üyemiz
Asel ÖZTEKİN' Alıntı:
Refik abi tamamda sonuçta yine kuşu konuşturmazki? Bu aynı bastonlu insana spor ayakkabı takıp koşmasını beklemek gibi.
aynen  asel  sana  katılıyorum    benimde  kuşum  konuşuyor  hiç  konuşturucu  yem  vermedim  bütün  mesele  ilgilenmek şuan  ne  söylersen  ertesi  gün  aynısını  söylüyor  yem  hikaye  önemli  olan  ilgi  ve  sevgidir