Konuyu düzenleme

Erman Doğan

Üyemiz
Web sitesi
www.e-tasarim.org
Adı
Erman
Soyadı
Doğan
Açtığımız konular bir süre sonra düzenlemeye kapanıyor.Sonradan konuyu düzenlemek gerekiyor bu ayarın neden ve niçin yapıldığını merak ediyorum.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Erman DOĞAN' Alıntı:
Açtığımız konular bir süre sonra düzenlemeye kapanıyor.Sonradan konuyu düzenlemek gerekiyor bu ayarın neden ve niçin yapıldığını merak ediyorum.
sistem öyle ileti yazdıktan  3 sonra kilitleniyor arkadaşlar konu açıyorlar 2-3-5 bir kaçgün sonra iletilerini silip konuyu tamamen kaldıramadığı için sadece nokta koyup iletilerini siliyorlardı forumda nokta çöplüğüne dönüşüyordu değişecek konunuz varsa özelden yazar değiştirebiliriz

Erman Doğan

Üyemiz
Web sitesi
www.e-tasarim.org
Adı
Erman
Soyadı
Doğan
Anladım hocam da hiçbir forumda olmayan bir durum bu .Konu düzenlemesi yapılması lazım bir satış konusu açmıştım 3 kuş vardı 1 i satıldı konudan onun resmini silecektim silemedim veya yanlış yazılan eksik yazılan sonradan farkedilen konularda olabiliyor sürekli moderatörlere bildirmek onlarında zamanını çalar diye düşünüyorum.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Erman DOĞAN' Alıntı:
Anladım hocam da hiçbir forumda olmayan bir durum bu .Konu düzenlemesi yapılması lazım bir satış konusu açmıştım 3 kuş vardı 1 i satıldı konudan onun resmini silecektim silemedim veya yanlış yazılan eksik yazılan sonradan farkedilen konularda olabiliyor sürekli moderatörlere bildirmek onlarında zamanını çalar diye düşünüyorum.
size anlattığım gibi inanın siz bile kuşunuzu sattığınızda bize haber vermeden iletinizi sileceksiniz bir nokta koyup alta kalan verilen cevaplar bir noktaya verilen cevap haline gelecekti ben bu zamana kadar baş edemedim başka bir çıkar yolu olmadığından bu çareye başvurduk

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Erman DOĞAN' Alıntı:
bence satış konularında yazıların veya özellikle resimlerin silinmemesi gerekiyor
alan şahıs (genel olarak yazıyorum üstünüze alınmayın) aldığı kuşla resimdeki kuş farklı olabiliyor, bir nevi ispat yolu yani...