KONYA MERKEZDE SATILIK 4 ADET SHOW YAVRU ALİ ŞENER

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
Ali ŞENER' Alıntı:
hadi bakalım bu fiyata calan vermez
  smileki fiyat iyi ama kanın anlaşılması icin anne babanın resimlerinin olması satışı hızlandıracağı kanaatindeyim

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
Hamdi KALİ' Alıntı:
  smileki fiyat iyi ama kanın anlaşılması icin anne babanın resimlerinin olması satışı hızlandıracağı kanaatindeyim
hamdi bey şu anda kümesim

tuncay göçtü, satılmış erben,mesut toydemir,zafer arıcı metin aydın,nurettin kır bu arkadsların kuşlarının toplamasıyla oluşmuş bir kümestir hepside son derece vasıflı kuşlardır...bu işe başladıgımda bu arkadslardan birine sözüm vardı iyi bol yavru alırsam cok hesaplı dagıtacagımı söylemiştim hatta oda fark etmişki aradı beni

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
KUŞLARIN HEPSİ SATILMIŞTIR ALAN ARKADASLAR HAYRINI GÖRSÜN İLAN KALDIRILABİLİR

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
Ali ŞENER' Alıntı:
hamdi bey şu anda kümesim

tuncay göçtü, satılmış erben,mesut toydemir,zafer arıcı metin aydın,nurettin kır bu arkadsların kuşlarının toplamasıyla oluşmuş bir kümestir hepside son derece vasıflı kuşlardır...bu işe başladıgımda bu arkadslardan birine sözüm vardı iyi bol yavru alırsam cok hesaplı dagıtacagımı söylemiştim hatta oda fark etmişki aradı beni
alana da sizlerede hayırlı olsun anladım ben bilmeyenler acısından söyledim ama satılmışlar zaten o fiyata beklemeyecekleri kesindi :)