KONYA MERKEZDE SATILIK SHOW KUŞLARI 2 ERKEK 1 DİŞİ BEYAZ 2009 FİYAT 3 Ü 300 TL

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
2011 erkek
bileziksiz erkek ikisindende yavru almak nasip olmadı..

yok yer darlıgından yok çeşitli sağlık problemlerinden yok üretimhanemi kapattıgımdan felan değil bileziksiz olana bir türlü eş ayarlıyamadım 2011 bilezikli olanda 3 kere boş yumurtlattı hangi kuşa atarsan at eşe geliyor fakat boş çıkartma sıkıntısı var tavugu koysan eş tutacak cinsten :) yalan söylemenin manası yok kuşların bana maliyeti ikisi 500 buldu etiketin yarısına veriyorum 15 takım show kuşumla yola devam ediyorum

İKİNCİ İLANIMDA BEYAZ DİŞİ VARDI 2009 AZ 3 ÜNÜ ALANA 300TL DEN VERECEĞİM

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
Güzel kuşlar güzel fiyat inşallah alan arkadasımız yavrularını alır
Hayırlı satışlar olsun

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
hayırlı satışlar diliyorum ali bey yumurta dolduramayan kuşunuz çiftleşmeyimi bilmiyor yoksa binipte dölleyemiyormu bazı erkeklerde sıkıntı oluyor binmesine rağmen dölleyemiyor o şekilde bir sıkıntısı varsa onuda belirtirseniz alacak arkadaşta ona göre davranır

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:
hayırlı satışlar diliyorum ali bey yumurta dolduramayan kuşunuz çiftleşmeyimi bilmiyor yoksa binipte dölleyemiyormu bazı erkeklerde sıkıntı oluyor binmesine rağmen dölleyemiyor o şekilde bir sıkıntısı varsa onuda belirtirseniz alacak arkadaşta ona göre davranır
hali ibrahim bey o kadar genetigini valla bende bilmiyorum 3 partidir boş yumurtluyor diğerini bileziksiz olanı eşe getiremedim ... ben bu işi yaparım dişime güvenim sonsuz diyen varsa alsın denesin ben pes ettim bu iki kuştan  ;D

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
aynen ali bey siz açık açık sölemişsiniz kusurlarınız sizi bu konuda tebrik ediyorum sizin yaptığınız davranışı yapacak çok az insan vardır hayırlı satışlar diliyorum

Ferhat Han

Uzman Üyemiz
aynen ali bey siz açık açık sölemişsiniz kusurlarınız sizi bu konuda tebrik ediyorum sizin yaptığınız davranışı yapacak çok az insan vardır hayırlı satışlar diliyorum
+1

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Doğru dedin.
Ali dürüst ve kaliteli bir kadeşimiz.

Ozan KARABULUT

Takipçi Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
KARABULUT
+1

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
Sıddık YAMAÇ' Alıntı:
Hayırlı satışlar.bileziksiz olan soldakimidir.
soldaki bileziksiz olandır ....daha önceleri çok canım yandıgı için aynı şeyi bizim yapmamız yakısık olmaz müslümanız elhamdülillah olanı biteni yazdım bilezikli olan dişisiyle birlikte zamanında ;D650 tl gelmişti..hey gidi günler heyyy ne yivlemişlerdi :)

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
Abdullah ADEMOĞLU' Alıntı:
Doğru dedin.
Ali dürüst ve kaliteli bir kadeşimiz.
valla abdullah hocam bi konuda hakkını helal et bi takım sattım oda sende boş çıkarmış zaten o gün bugundür bidaha takım satmamaya tövbeliyim...varsa yoksa ucuz yavru dagıtacsagım..inş seriye bağlarsam sana 1 yavru hediye göndereceğim slm ve dua ile kaçabilirsem bu hafta sonu yannıa geleceğim inş

cihad çiçek

Uzman Üyemiz
Adı
Cihad
Soyadı
Çiçek
Söylenecek tek söz bravoo abim mevlam gönlüne göre versin inşallah thumbsupbo thumbsupbo

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Helal olsun Ali kardeşim Herkes senin gibi açık sözlü ve açık yürekli olsa inan Çok daha iyi yerlerde olur kuşçuluk Hayırlı satışlar dilerim