Konya yarışmasındaydık.

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Arkadaşlar Ankara jumbo heyeti olarak pazar günü Konya yarışmasındaydık.İbrahimle beraber neşeli bir yolculuk oldu.Şahin Güngör,Zeki Mülayim de fotoğraflarını yükleyecektir.Kuş puanlaması ardından kuşların teşhir süresinin azlığı, kalabalık ve kuşların teslim edilmesinin başlaması üzerine bu yarışmada beraber fotoğraf fırsatı yakalayamadık.Onlarda fotoğraflarını yüklerler.

Salondan genel görünüm.

Buda 2. olan kuşum.Kardeşi de Ankara Cumhuriyet Kupasında 2 gelmişti :)

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Gürkan güzel geçmiştir umarım resimleri bizlen paylaştığın teşekkürler
Selahattin abi,
Güzel geçti geçmezmi.Gece 03.00 04.00 sularında başladı hazırlıklar.Sabahın ilk ışıklarıyla yola düştük.Yarışmaya katıldık.Farklı illerden arkadaşlarla buluştuk.Sohbet muhabbet derken gece yarısı 22.00 sularıydı döndüğümüzde.Bir yarışma daha tüm tatlı yorgunluklarıyla geride kaldı.Darısı sıradakilerin başına...

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Gürkan bey, Tebrikler.. Paylaştığınız resimler için Teşekkürler..

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Hoşgeldiniz yeniden bekleriz :)
abicim bende zeki mülayim abinin yanındaydım ama biraz erken kaçmıştım.
Paylaşım için teşekkürler

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
Ömer ADAM' Alıntı:
Hoşgeldiniz yeniden bekleriz :)
abicim bende zeki mülayim abinin yanındaydım ama biraz erken kaçmıştım.
Paylaşım için teşekkürler
ömer bende geldim ama göremedim seni 11 de birde 4 gib geldim jumboları gördünmü
kim ne yapmış derecelerine baktım vaktin olursa buyur gel dükkana çay söyliyeyim slmlar

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
Paylaşım için teşekürler. Başarılarınızın devamını dilerim

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Arkadaşlar çıktık Konyalara geldik.İnsan yanımıza gelmezmi? :) Sima olarak o kadar fazla insan vardıki.Kimin kim olduğunu bilmek elbette zor.Bu arada 2 tane arkadaşla bayağı uzun sohbet ettik.Acaba forumdaki arkadaşlardan birilerimiydi?

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
Gürkan ÖZTÜRK' Alıntı:
Arkadaşlar çıktık Konyalara geldik.İnsan yanımıza gelmezmi? :) Sima olarak o kadar fazla insan vardıki.Kimin kim olduğunu bilmek elbette zor.Bu arada 2 tane arkadaşla bayağı uzun sohbet ettik.Acaba forumdaki arkadaşlardan birilerimiydi?
MRB GÜRKAN KARDEŞ kusura bakma bu sefer tanışamadık sizle başka sefere inş da malesef bir acı tecrübe daha edindik bu yarışmada bazı ustaların sohbet anlayışına o kadar hayran kaldımki adamla tanısım muhabbet kurmaya çalışıyorsun kibirden yanına yanaşılmıyor malesef böyleydi benim senden ne menfaatim olabilirki demek ki neymiş Allah çok veripte kimseyi kibre düşürmesin
selametle

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Ali ŞENER' Alıntı:
MRB GÜRKAN KARDEŞ kusura bakma bu sefer tanışamadık sizle başka sefere inş da malesef bir acı tecrübe daha edindik bu yarışmada bazı ustaların sohbet anlayışına o kadar hayran kaldımki adamla tanısım muhabbet kurmaya çalışıyorsun kibirden yanına yanaşılmıyor malesef böyleydi benim senden ne menfaatim olabilirki demek ki neymiş Allah çok veripte kimseyi kibre düşürmesin
selametle
Yorum yok...
İnşallah başka sefere tanışma fırsatımız olur...

E

elaziz2316

Guest
    İnşallah başarılarınız daim olur. Maşallah.