Konyadan Herkeze Selam ve saygılar....

Mahmut Tunç

Üyemiz
Adı
MAHMUT
Soyadı
TUNÇ
Tekrar hoş buldukk teşekkür ederim ilginiz için....

sizin tavsiyelerine uyup devam edecem allahın izni ile.. ama elimden geldigi kadar orjinal kanı devam ettirerek....

tekrar saygılarımı sunarım....

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
Mahmut TUNÇ' Alıntı:
ALİ abim allah razı olsun .. yakın sayılırım bende hospitalin orda oturuyorum nasip olursa ugrarım.. Engin deneyimlerinden feys alırım  :) musade edersen nasip olursa ve musayıt olursan hafta sonu uğramak isterim saygılarımla.....

haftanın 7 günü dükkandayım buyur gel inş kapımız her daim böyle dostluklara acık selametle

budgerigar

Takipçi Üyemiz
Adı
Selman
Soyadı
ÇELİKKOL
Mahmut TUNÇ' Alıntı:
Hoşblduk teşekür ederim selman bey.. inşllah  tanışırız ben konyada özel medicana hastanesinde calışıyorum MR teknisyeni buyurun gelin tabiki çayımı içmeye....
Bizde Konya Selçuklu Belediyesindeyiz, satılalmadayım.

Elbette tanışmak isterim, müsait bir zaman uğramaya çalışırım, bende sizi beklerim.

Ayrıca muhabbet beslemeyle alakalı olarak neyi seviyorsanız onu besleyin derim :).

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
MAAŞALLAH KARDEŞ  SEVDIĞİNİ URET YETERKI URETSLM
HOŞGELDIN YILMAZ KARDEŞE KULAK VER SAĞLIKLI OLUR UFAK OLUNCA SAĞLIĞİMİ BOZULUYOR UFAK DEDİĞİ KUŞ YERLI KUŞ CAMIASINDA YUVADAN KOVSAN GITMEZ ATAPOT GIBI YAPIŞIR BAKICILIKLA IRI DEDIĞI KUŞTA ÇEK ERKEĞİ GRANT TAKILIR AYNI ANDA KUMESIN HEPSINE YETER HEM SIKINTI YOK SLM