Konyadan selamlar

ADIGE_

Üyemiz
alisener' Alıntı:
mrb ziya site gerçekten çok faydalı burdaki bilgiler sayesinde bizde epey yol katettik bende konya merkezdeyim 3 çift jumbo var eş bendede hobi olarak uğrasıyorum

o memnun oldum bende jumboları çok seviyorum ama malesf yok. bende merkez-selçuklu-f.ışıklarözalkent tarafındayım bilirsen bu tarafları

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
KONYANIN HER KÖŞESİNİ BİR FİİL BİLİRİZ JUMBO İSTERSENDE TEMİN EDERİZ M-A GİYİM KONYA TEKSAS DURAKLARININ YANINDAYIZ HAFTANIN 7 GÜNÜ SLMLAR

ADIGE_

Üyemiz
alisener' Alıntı:
KONYANIN HER KÖŞESİNİ BİR FİİL BİLİRİZ JUMBO İSTERSENDE TEMİN EDERİZ M-A GİYİM KONYA TEKSAS DURAKLARININ YANINDAYIZ HAFTANIN 7 GÜNÜ SLMLAR
hergün oradan otobüse biniyorum :d akşam bi geliyim olmazsa :d

E

elaziz2316

Guest
    Aramıza hoşgeldin Ziya. Bu siteden faydalı bilgiler alacağına emin olabilirsin.

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
aleyküm selam kardeş yol üstündeki dükkanlar sınav dersanesine giderken koskocva M-A giyim BAy ve M-A giyim Bayan ben genelde bay giyimde dururum bekleriz selametle

avea ve Türcell bayisi var alaattin tepesinin karşısı orda kime sorsan gösteri m-a giyim

ADIGE_

Üyemiz
alisener' Alıntı:
aleyküm selam kardeş yol üstündeki dükkanlar sınav dersanesine giderken koskocva M-A giyim BAy ve M-A giyim Bayan ben genelde bay giyimde dururum bekleriz selametle

avea ve Türcell bayisi var alaattin tepesinin karşısı orda kime sorsan gösteri m-a giyim

HI TMM tmm bildim orayı hatta dükkanı da bildim inş. uğrarım