kronikleşmiş bir sorunu var mavişin

Mustafa Demir

Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
DEMİR
Merhabalar. Yaklaşık 5 yaşında erkek muhabbet kuşum var. 6-7 aydır kuşun önce sağ daha sonra sol göz kapağı kızariyor ve kuş neşesizleşiyor dışkısı yemesi ve içmesi normal. kuyruk sallaması yok. kafes temizliğine de dikkat ediyorum ama sorunu nedir bilen var mı? bulunduğum şehirdeki veterinere sorununu anlattım bana baytril 2.5 verdi şırıngayla ağzına 5 gün bayunca damlattım. gözüne de genta damla akıttım. suluğuna da vitamin koydum kuş düzeldi eski neşesine kavuştu 10 gün sonra gene aynı sıkıntı başladı. gene devam ettim bu tedaviye gene düzeldi 10 gün sonra gene aynı. böyle böyle 5-6 sefer kuş bu sorunla karşı karşıya. dün gene göz kapağı şişmiş kuş bir neşesiz gibi sizce ne yapmalıyım ben? sorunu nedir :(

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Pantex firmasinin ornimix adli ilacini deneyin, mikrop ilaca bagisiklik sagliyor, anladigim kadariyla sizin kusunuzun hastaligi ornitihosis hastaligi, yinede bir resim yuklerseniz iyi ollur

Mustafa Demir

Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
DEMİR
Yanına bi tane dişi kuş almıştım o geldiğinden bu yana böyle ama dişi kuş maşallah çok sağlıklı birbirlerini de çook seviyorlar ben dediğiniz tedavi şeklini bi deniyim en iyisi o ilaç veterinerde satılır sanırım? bir de http://www.taklaciguvercin.com/hastalik4.htm bu sitede okudum. chlotetracyclinle tedavi ediliyormuş 25 gün. bir de kuş böyle sanki ıkınıyor gibi dışkısını yaparken :(

Mustafa Demir

Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
DEMİR
Behzat TİĞİZ' Alıntı:
Pantex firmasinin ornimix adli ilacini deneyin, mikrop ilaca bagisiklik sagliyor, anladigim kadariyla sizin kusunuzun hastaligi ornitihosis hastaligi, yinede bir resim yuklerseniz iyi ollur
ornimix adlı ilacın siparişini verdim. elimde monodoks kapsül var. o da iyi geliyomuş 1,5 lt suda karıştırıp vitaminle suluğuna koydum iyi gelir mi acaba yarın da o ilaç gelince ona başlasam hayvanı çok mu sarsmış olurum kafayı yicem  :-\