Küçük çaplı çifthanem ve çiftlerim :)

hasan_kctrk

Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
KOCATURK
belki çok acele ediyor olabilirim ama 2 gündür erkeğe vazelin ve bazı tekviyelerde bulunuyorum ve hareketlerinde biraz canlanma oldu gibi geldi bana umarım doğru mesaj almışımdır kuşumdan :( :)

hasan_kctrk

Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
KOCATURK
bu arada 3. ve 4. fotoğraflarda kuşun gagasında yem tanesi var bizim obur abanmış yine yemliğin içine :):)

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Maşaallah. Yavrularını görmenizde nasip olur inşaallah

hasan_kctrk

Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
KOCATURK
tüm değerli abilerime teşekkür ederim. erkeğin yakından çekilmiş fotolarını koydum mantar olma ihtimali var mı ? ben tam anlayamadım ama vazelin kullanıyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim

jeopar

Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
BABAYAVRUSU
Arkadaşım kuşun malesef mantar olmuş ama tedavisi çok kolay sabah ve akşam ince tabaka halinde vazelin sür 2 günde toparlar kendini.

hasan_kctrk

Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
KOCATURK
Burak çok teşekkür ederim. Kuşum şuan gerçekten çok iyi sürekli vazelin sürdüm hiç olmadığı kadar hareketli ve gagasındaki yaralar geçti :D:D:D:D  en kısa zamanda fotoğraflarını koycam fotoğraf makinemin gelmesini bekliyorum

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
hasan_kctrk' Alıntı:
Burak çok teşekkür ederim. Kuşum şuan gerçekten çok iyi sürekli vazelin sürdüm hiç olmadığı kadar hareketli ve gagasındaki yaralar geçti :D:D:D:D  en kısa zamanda fotoğraflarını koycam fotoğraf makinemin gelmesini bekliyorum
çok geçmiş olsun hasan çok sevindim resimleri sabırla ve umudla bekliyorum

hasan_kctrk

Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
KOCATURK
  Cihan abim isterde ben fotoğraf koymaz mıyım :D
ama telden çektim kusura bakmayın :S bide fotoğraf yüklediğimiz sitede sorun vardı o yüzden tek foto koyabildim :s şimdilik bununla idare edelim :D

silwerlining

Yeni Üyemiz
Adı
sabri
Soyadı
özhan
maşallah tüyleri kadar yavru alırsınız inşallah kafeste gaga taşı yada mürekkep balığı kemiği varmı acaba bana gagası uzun geldi ?

hasan_kctrk

Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
KOCATURK
Çok teşekkür ederim. evet gaga taşı ve kalsiyum kemiği var ve kuşun kullandığını gördüm defalarca ilginizden dolayı teşekkür ederim. bu arada az kaldı sizlere ilk yavrumu aldığımın haberini vercek gibi hissediyorum :D

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
hasan_kctrk' Alıntı:
  Cihan abim isterde ben fotoğraf koymaz mıyım :D
ama telden çektim kusura bakmayın :S bide fotoğraf yüklediğimiz sitede sorun vardı o yüzden tek foto koyabildim :s şimdilik bununla idare edelim :D
maşallah tebrikler kuş çok sağlıklı görünüyor Hasan sana hediye olarak çok şirin yavrular verecekler emin ol