Küçük kardeşiniz sizden yardım istiyor

Yusuferen12

Takipçi Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
eren
2 Takım kusum var beyaz parçalı olanlar hızlı nefes alıp veriyorlar birde kuyruklarını devamlı aşağı yukarı hareket ettiriyolar . ???

İlgi ve alakannız için Teşekkür ediyorum .  confusedtw
Video
Resim 032

toprak-zemin

Uzman Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
ÜRGEN
Astım olmuşlar ...    yalnış deilsem avistım  diye bir ilaç var onu kullanacaksın ..  Bugün bir üretimci abide bundan bahsediyordu .

Mesajım onaylanırsa bu ilacı al yoksa ben garanti vermiyorum kardeşim . Alıntıdır tamamen . Bende Acemi bir hobiciyim

Selametle

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
sen en saglıklısı kuşların vıdeosunu çek yukle ona göre herkes degerlendırme yapsın belkı yumurta yakındır belkı solunum yolu rahatsızlıgı vardır geçmiş olsun.

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Faruk ŞANLI' Alıntı:
sen en saglıklısı kuşların vıdeosunu çek yukle ona göre herkes degerlendırme yapsın belkı yumurta yakındır belkı solunum yolu rahatsızlıgı vardır geçmiş olsun.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
geçmiş olsun dişi ve erkekte aynı durum varsa solunum yolu rahatsızlıkları vardır en etkili ilacı tylan dır ama bulunması biraz zor ve pahalıdır

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:
geçmiş olsun dişi ve erkekte aynı durum varsa solunum yolu rahatsızlıkları vardır en etkili ilacı tylan dır ama bulunması biraz zor ve pahalıdır
+1

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
istanbulda  olaydın  bulurdun  mısır çarşısı  no: 36  da mevcut...geçmiş olsun tekrardan varsa  o çivarlarda oturan akraban  alıp  otobuse verip bir günde  ulaştırır sana... yada  diğer  önerileri deneyceksın

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı: