küçük salma

yılmazzz

Takipçi Üyemiz
Adı
YILMAZ
Soyadı
OK
abilerim bugün yaklaşık 1-2 metre eninde ve boyunda kafes yapmaya karar verdim. ve internettee araştırma yapmaya başladım biraz resimlere filan baktım ve yine siz üstadlara sormaya karar verdim  :)  benim fikrim kare bi iskelet yapıp etrafını puntalı tel yada elek teli yapmaktı bu çok maliyetli olursa kümes teli yaparım 2 katlı yaparım kafaları vs sokmazlar bu kadar kafese kaç kuş sığar bilgi alabilirmiyim ve sağlam eşler almak istiyorum neylere dikkat edeyim yine yardım ( böyle giderse benden kurtulamayacaksınız :D )

Yiğitcan KEKEÇ

Takipçi Üyemiz
Adı
Yiğitcan
Soyadı
KEKEÇ
kafes için gerekli şeyler çok pahalı değil. tel fiyatlarını bilmiyorum ama bir marangoza gidip derdini anlat. onlar sana uygun tahta verirler. para isteyeceklerini sanmıyorum.

yılmazzz

Takipçi Üyemiz
Adı
YILMAZ
Soyadı
OK
Yiğitcan KEKEÇ' Alıntı:
kafes için gerekli şeyler çok pahalı değil. tel fiyatlarını bilmiyorum ama bir marangoza gidip derdini anlat. onlar sana uygun tahta verirler. para isteyeceklerini sanmıyorum.
marangoz konusunda tanıdıklarım var sorun olmaz oda işte kuş konusu yine

Yiğitcan KEKEÇ

Takipçi Üyemiz
Adı
Yiğitcan
Soyadı
KEKEÇ
forumda sağlıklı ve üremeye elverişli kuşların nasıl göründüğü yazıyor. onlara bakmanı öneririm.

şevket çağlar

Uzman Üyemiz
Adı
ŞEVKET
Soyadı
ÇAĞLAR
yılmaz kardeşim ; beni ara sana yardımcı olayım . hem gel kümesimi gör hem fikir alışverişinde bulunuruz . benim küçük salma sana bir fikir verebilir. sana kuş satmak niyetinde değilim . bende satılık damızlık yok hem her üretici iyi kuşunu vermez. onun için yavrudan alman daha mantıklı olur. maksat muhabbet olsun .... kuruluşta benim düştüğüm hatalara düşmezsin .

yılmazzz

Takipçi Üyemiz
Adı
YILMAZ
Soyadı
OK
Şevket ÇAĞLAR' Alıntı:
yılmaz kardeşim ; beni ara sana yardımcı olayım . hem gel kümesimi gör hem fikir alışverişinde bulunuruz . benim küçük salma sana bir fikir verebilir. sana kuş satmak niyetinde değilim . bende satılık damızlık yok hem her üretici iyi kuşunu vermez. onun için yavrudan alman daha mantıklı olur. maksat muhabbet olsun .... kuruluşta benim düştüğüm hatalara düşmezsin .
burdan yardımcı olursanız sevinirim  :)

yılmazzz

Takipçi Üyemiz
Adı
YILMAZ
Soyadı
OK
Şevket ÇAĞLAR' Alıntı:
yada zahmet edip fotoraf çekseniz

şevket çağlar

Uzman Üyemiz
Adı
ŞEVKET
Soyadı
ÇAĞLAR
ilk önce bir kaç üretimhane gez. fikir sahibi olursun . birde hangi cins kuş besliyeceğine karar ver . yerlimi kırıkmı vs .... sana her yavrulu yumurtalı takım vereceğim diyene inanma .... tabii herkesi bu kategoriye sokmuyorum bazı arkadaşları tenzih ederim. fotoğraf çekip yüklemye çalışırım . ben salmaya yavruları koyuyorum . anaçlar 40*40 kafeslerde .takip açısından kafeslerin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.

yılmazzz

Takipçi Üyemiz
Adı
YILMAZ
Soyadı
OK
Şevket ÇAĞLAR' Alıntı:
ilk önce bir kaç üretimhane gez. fikir sahibi olursun . birde hangi cins kuş besliyeceğine karar ver . yerlimi kırıkmı vs .... sana her yavrulu yumurtalı takım vereceğim diyene inanma .... tabii herkesi bu kategoriye sokmuyorum bazı arkadaşları tenzih ederim. fotoğraf çekip yüklemye çalışırım . ben salmaya yavruları koyuyorum . anaçlar 40*40 kafeslerde .takip açısından kafeslerin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.
ben yerli kuş beslemeye karar verdim peki kuşları alırken en fazla ne kadar  tutar ücreti ve salmayı nere ye koyayım

yılmazzz

Takipçi Üyemiz
Adı
YILMAZ
Soyadı
OK
Şevket ÇAĞLAR' Alıntı:
http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,14752.0.html  şu forumada bakarmısınz buda benim kuşum yaş boy ırk ve cinsini söylermisiniz