Küçük üretimhanede salma kafes tavsiyesi

Kawasaki

Takipçi Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
Kahraman
Üretimhanem biraz küçük bu üretimhaneye 4 katlı salma yapmak istiyorum bir katında yavrular, bir katında saglıksız yavrular, diger iki katında dinlendirecegim kuşlar olacak.

Yavrularım en fazla 25 adete kadar çıkıyor bana bu şekilde salma kafes tavsiyesi önerebilirmisiniz boyutları nasıl olacak neler yapmalıyım vs.

ahmetondul

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
öndül
Engin bey üretimhaneniz küçükse çifthaneler kulanabilirsiniz ortadan ayırma telini kaldırıp yavrularınızı ,damızlıklarınızı dinlendirme yapabilir kat kat cıkabilirsiniz.Ama imkanlar dahilinde yeriniz ve işe yaramayan dolabınız varsa aşağıda benim şuan alt gözü yeni yeme düşmüş yavrulara üst gözü damızlıkları dinlendirdiğim salmam var.Saygılar.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
ENGİN 25 ADET AZ BİR YAVRU DEĞİL SİZDE KISA DÖNEM DURACAĞINI KALACAĞINI HESAPLARSAK
DAMIZLIKLARIDA DİNLENDİRMEYİ DÜŞÜNDÜĞÜMÜZDE YAPACAĞINIZ KATLI SALMANIN ENAZ 100-50-40 EBATLARDA OLMASINI ÖNERİRİM

uyan group

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
UYAN
Selahattin abiye katılıyorum,benim üretimhanemde tam olarak bilmiyorum ama tahminimce 120 * 50 * 50 gibi 3 katlı bir salma kullanıyorum kuş sirkilasyonu olduğu için bana oldukça yeterli geliyor,sizede bu ölçülerde bir salma tavsiye edebilirim.

kinzavas

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
ay
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
ENGİN 25 ADET AZ BİR YAVRU DEĞİL SİZDE KISA DÖNEM DURACAĞINI KALACAĞINI HESAPLARSAK
DAMIZLIKLARIDA DİNLENDİRMEYİ DÜŞÜNDÜĞÜMÜZDE YAPACAĞINIZ KATLI SALMANIN ENAZ 100-50-40 EBATLARDA OLMASINI ÖNERİRİM
+1

yasin

Takipçi Üyemiz
Adı
yasin milayım

+1

Kawasaki

Takipçi Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
Kahraman
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Bende yeme düştükten sonra o zamanki durumuma göre kendime ayıracagım yavruları ayırdıktan sonra 1 hafta kadar duruyor

Yani 1 metre uzunluk 50 cm yükseklik 40 cm derinlikmi diyorsun abi