kulçka sorunum var lütfen yardım

deryam42

Yeni Üyemiz
Adı
derya
Soyadı
demir dudu
slm arkadaşlar benim 1 çft muhabbet kuşum var dişi sürekli yumurtaların üstünde nden kalkıyo erkeğide dövüyo bugün 14 gün yumurtalarınınne yapmamı önerirsiniz

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
yumurtalara hiç birşey yapamazsın en fazla erkeği ayırabilirsin dişinin yanından yavruların hepsi çıkınca tekrar yanına koyup gözlemlersin.

deryam42

Yeni Üyemiz
Adı
derya
Soyadı
demir dudu
erkeği çıkartırsam dişi daha çok sterese girmez mi

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Zarar verecek derecede kavgalar oluyorsa ayırın yoksa lüzumu yok.

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
Erkegi cikarma krdeşim dişiyi yuvada erkek besliyor erkegi cikarirsan yavrulari unutt.

deryam42

Yeni Üyemiz
Adı
derya
Soyadı
demir dudu
erkek beslemiyo ki dişi yuvalıkdan çıkınca erkeği dövüyo erkek kafesin altında duruyo dişi çıkınca dişide sürekli çıkıyo yuvalıkdan yumurtalar ısınamıyormu ki böyle birşey başınıza geldimi

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Burak AKKUŞ' Alıntı:
Erkegi cikarma krdeşim dişiyi yuvada erkek besliyor erkegi cikarirsan yavrulari unutt.
Yanlış bilgilendirme yapmayalım. Erkek olmadan yavru büyüten bir çok dişi biliyorum ve bunların hepsinin resimleri forumda mevcut. Yumurtalar sıcak mı diye siz bakın. Dişi strese girmiş olduğundan erkeği dövüyor olabilir. Yumurtalar sıcaksa bir sorun yok. Erkeğe zarar vermeye başlarsa erkeği ayırın.

deryam42

Yeni Üyemiz
Adı
derya
Soyadı
demir dudu
erkeği dövüyor strese girecek bir durum yok geçen seferde böyle oldu içinde yavru ölmşdü biride bozulmuşdu