KULLANANA VARMI BU VITAMINDNE

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
vitamin heryerde aynı vitamin sonuç olarak kullanılan etken maddenin kalitesi önemli, sorun olmaz kullanabilirsiniz.

Ecirna21

Uzman Üyemiz
Adı
Semih
Soyadı
ZekeriyaOĞLU
Gökhan YILDIZ.' Alıntı:
vitamin heryerde aynı vitamin sonuç olarak kullanılan etken maddenin kalitesi önemli, sorun olmaz kullanabilirsiniz.
Peki kullandığımız vitaminin herhangi bir etkeni yoksa kuşlar üzerinde kullanılması gerekir mi?

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Semih ZEKERİYAOĞLU' Alıntı:
Peki kullandığımız vitaminin herhangi bir etkeni yoksa kuşlar üzerinde kullanılması gerekir mi?
Nasıl Yani Tam olarak anlamadım, Benim etken maddeden kastım bu tip multivitamin tozlarda kullanılan A,B,C,D,E vs. vitaminlerin kalitesidir örneğin biyoteknik firması 1 tl lik a vitamini alıp kullanmıştır nekton yada quiko ise 10tl lik olan a vitamininin alıp kullanmıştır, sonuç olarak a vitamini insanda da aynı yararı sağlarken kuş ve hayvandada aynı yararı sağlar, yani vitaminler insanlarda da aynı hayvanlarda da aynı işe yarar, örneğin çocuklarda kullanılan, supravit ve polivit gibi multivitaminleri kuş ve hayvanlarınızda doğru oranları ayarlayarak kullanabilirsiniz ve çokda güzel etkisini görürsünüz.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Ayrıca Düzenli olarak bakımını yaptığınız yemini mamasını eksik etmediğiniz sağlıklı kuşlara vitamin verilmesinide doğru bulmuyorum, herşeyin fazlazı herzaman zaradır nasılki nijeri fazla verirseniz kuşu tüye sokarsınız vitaminde fazla ve gereksiz verildiği zaman hem gereksiz tüye sokar hemde karaciğeri yorar.