Kulüb Genel Kurul Toplantı Resimleri

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Mükemmel bir gündü genel kurula seçilen arkadaşları tebrik ederim ve ayrıca büyük üstadımız Selahattin abimizin misafirperverliğinden dolayı ona sonsuz teşekkürler.Bu ortamı bize sunduğu yetmiyormuş gibi bide karnımızı doyurdu tekrar Teşekkür ederiz Selahattin abi

hsynpolat

Üyemiz
Adı
Omer
Soyadı
Yasin
Güüzel bir toplantı olmuş arkadaşlara başarılar diliyorum. Derneğinize hayırlı uğurlu olsun.

Yavuz DENÜZ

Üyemiz
Adı
Yavuz
Soyadı
DENİZ
Bu kadar çok muhabbet severin arasında bulunmaktan gurur duydum. Geleceğe Muhabbet kuşları açısından ümitli bakmamı sağlayan güzel bilgi paylaşımlarının yanında sıcak ortam ve Selahattin abinin klasik mangal sefası güne ayrı bir tad kattı. :)
Herkese teşekkürler.
Hayırlı olsun.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Çok güzel bir ortam olmuş. Özel nedenlerden dolayı aranızda bulunamamanın üzüntüsünü yaşıyorum. Genel kurulun derneğimize ve camiaya hayırlı uğurlu olmasını dilerim

yalçın08

Takipçi Üyemiz
Adı
kamil
Soyadı
yalçın
Güzel ve faydalı bir gündü..Herkese teşekkürler.Selahattin bey'in misafirperverliğine ayrıca teşekkürler.Daha sık görüşmek dileğiyle..

aykutsüzer

Uzman Üyemiz
Adı
aykut
Soyadı
süzer
hayırlı uğurlu olsun alkisd
orda olamadığım için çok üzgünüm crazy

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Aslında yazılacak söylenecek o kadar çok şey var ki , hangisi ele alsam hangi kelimelerle anlatsam bilemiyorum.Üstadların bize yol göstermelerine mi bu kadar güzel insanın aynı nefesi solumasına mı Selahattin abimin tam bir TÜRK'üm ben der gibi misafir perverligine mi hangisine değineyim ki....
Tek Kelime İle ALİYYÜL ALA...
evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Sevgili Serkan, Tatlılarda harikaydı. Lütfen, hazırlayan ustalarımıza Teşekkürlerimi(zi) ilet..