Kuluçka dönemimi uzadı???

levent66

Yeni Üyemiz
Adı
levent
Soyadı
kara
Kuşumuz 1 er gün ara ile 6 yumurta yaptı ilk yumurta şubat ayının 12 sinde oldu şuan ilk yumurtanın çıkıştarihinden 21 günü geçmesine rağmen yumurtalarda hiçbi hareketlilik yok..ne oluyoo maşallah çok yumurtladı derken yavru olmıcakmı yani??

mahsun ece

Takipçi Üyemiz
Adı
Mahsun
Soyadı
ECE
ilk yumurta döllenmemiş olabilir, en son yumurtanın 23. gününü tamamlamasını bekleyin döllenen olmuşsa yavru çıkışları olur.

levent66

Yeni Üyemiz
Adı
levent
Soyadı
kara
İlk yumurta ile sonuncu arasında sanırım 12 gün var ..anlamadığım kuluçka hangi yumurtada başlıyor confusedtw Birazdaha sabredelim bakalım ilk kuluçkaları olduğu için kontrol için rahatsız etmekte istemiyorum:D ne olursa olsun sağlık olsun yorumlarınız için teşekkür ederm .

tansel canbaz

Üyemiz
Mahsun ECE' Alıntı:
ilk yumurta döllenmemiş olabilir, en son yumurtanın 23. gününü tamamlamasını bekleyin döllenen olmuşsa yavru çıkışları olur.
aynen katılıyorum güzel tespit :) birde eklemek isterim birdahaki kuluçka döneminde yumurtalara yumurtladığı gün üstüne keçeli kalemle ufak bir sayı yazabilirsin bu şekilde hangisinin kaçıncı yumurta olduğunuda bilirsin  ;)

levent66

Yeni Üyemiz
Adı
levent
Soyadı
kara
İyi fikir tansel bey. ;).Hayat tecrübelerden ibaret..kuşlar balıklar hepsini çözüyorum yavaş yavaş ama bir şu insanları anlayamadım gitti icon_think

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Faruk ÇELİK.' Alıntı:
Yumurtaların üzerini yazmanız anne babasının yumurtayı kırmasına sebep olabilir. Tavsiye etmiyorum
uzun süredir yaptığım bir yöntemdir ve hiç bir sıkıntı yaşamadım, tam tersi hangi yumurtanın kaç günlük olduğunu vene zaman çıkacağını biliyorum...

levent66

Yeni Üyemiz
Adı
levent
Soyadı
kara
Dayanamadım artık IŞIK kontrolü yaptım ve sonuç hüsran hiç birinde hayat belirtisi yok tam 6 yumurta ve hepsinin yarısı beyaz boş diğer yarısında kan pıhtısı toplanmış gibi kötü bi görüntü var.. Nerde hata yapıyoruz anlamıyorum gerçekten çok moralim bozuldu bizim kuş hala üstünde yatıyor yumurtaların. Alıp atayımmı yumurtaları??