Kuluçka Süresi

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
en geç yarın veya diğer gün çıkması lazım ya da boştur bir diğer ihtimal de ilk yumurta döllenmemiştir diğerleri doludur

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
Sıddık YAMAÇ' Alıntı:
Kuluçka süresi 20 gündür.Biraz sabredin
  20 gün olduğuna emin misiniz ?
  Kuşlarımın yavruları yılllardan beri 17. gününde yumurtadan çıkıyor..

Yalçın Kasım

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
YALÇIN
Soyadı
KASIM
Benim kuş 3 cü yumurtadan sonra düzenli yatmaya başladı, ilk 2 yumurtada çok fazla dışarda kaldı çiftleşmek ve yem yemek için çıktı en fazla 5 dk felaan kalıp ara ara girip çıkıyordu. Bende artık bilmiyorum nasıl olcak bu iş.

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
16 ila 21 gün diyorum şimdi cogu arkadas 16 günde nasıl olur diyebilirsiniz yerli bir çiftim 25. Gün çıkarmıştı ilk yavruyu

Yalçın Kasım

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
YALÇIN
Soyadı
KASIM
Umarım bendede öyle olur, bugün baktım yumurtalara biraz kirli beyaz öylece duruyorlar. Bu çifti ben birinden aldım bundan önceki kuluçkasında başarısızlık olmuş. Yumurtlar boş olduğu için anne yumurtları atmış. Bu 21 inci gün ama anne hala özenle yatıyor babada yuvada anneyi sürekli besliyor. 3 üncü yumurtayı yaptıktan sonra düzenli olarak kuluçkaya yatması yavruların çıkış süresini uzatırmı. Bugün 21 gün.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Hamdi KALİ' Alıntı:
16 ila 21 gün diyorum şimdi cogu arkadas 16 günde nasıl olur diyebilirsiniz yerli bir çiftim 25. Gün çıkarmıştı ilk yavruyu
+1
nadir olarak olabiliyor
16. günde yavrunun çıktığını bilirim.

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Kimi dişiler ilk yumurtadan itibaren basmaya başlar.Kimileri ise 2. yada 3. yumurtadan sonra.Siz dişinin ilk yumurtayı ne zaman doğurduğunu değil yuvalığa ne zaman oturup da çıkmamaya başladığını takip etmelisiniz.Birde en iyisi yumurtaların dolu yada boş olup olmadığını minik bir el feneri ile kontrol edin.İlk yumurtaların boş olma olasılığı olabilir.Bu tamamiyle çiftlerinizi ne kadar tanıdığınız ile alakalı bir durum.Takip en etkili çözüm ve cevap olacaktır....

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
çıkmazsa da tecrübe edinmiş olurlar sıkmayın canınızı

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
Mutlu ERTUĞRUL' Alıntı:
Kimi dişiler ilk yumurtadan itibaren basmaya başlar.Kimileri ise 2. yada 3. yumurtadan sonra.Siz dişinin ilk yumurtayı ne zaman doğurduğunu değil yuvalığa ne zaman oturup da çıkmamaya başladığını takip etmelisiniz.Birde en iyisi yumurtaların dolu yada boş olup olmadığını minik bir el feneri ile kontrol edin.İlk yumurtaların boş olma olasılığı olabilir.Bu tamamiyle çiftlerinizi ne kadar tanıdığınız ile alakalı bir durum.Takip en etkili çözüm ve cevap olacaktır....
  KARDEŞ DIŞI ACELECIDIR
İLK KULUÇKASIDIR
ERKEK BASNIŞ DOLLEMEMIŞTIR
DIŞI DOLLEMEMIŞTIR
YUMURTALARI ALTINA TOPLAMAMIŞTIR
YATARKEN ARA VERMIŞ HEPSI PERT OLMUŞTUR
VS VS

hasan us

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Hasan
Soyadı
USAL
Mutlu ERTUĞRUL' Alıntı:
+1

Yalçın Kasım

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
YALÇIN
Soyadı
KASIM
Dün akşam yumurtaların resmini cep telefonumun flasından yararlanarak çektim ve tüm yumurtalar aşağıdaki gibi.
sanırım yumurtalar boş, bu durumda ne yapmalıyım, sorun erkek kuştamıdır.?

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
şimdiye kadar çıkan olmadıysa boşa umutlanmayın derim