kuluçkada öldü

astsubayefee

Yeni Üyemiz
Adı
Yasin
Soyadı
YILDIZ
dişi muhabbet kuşu 3 yavru çıkardı ve öldü, erkek yuvada şimdilik, erkek yavrulara bakarmı

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
Biraz fazla sert olmamışmı bu cevaplar? Belli ki yavruların dişisi ölmüş erkeği bakarmı diye foruma yazı yazmış. Bilen abiler illaki cevap verecektir . Konuyu nereye saptırmışsınız. Yaş olarak büyüksünüzdür benden elbet ama bu yaptığınız güzel foruma yakışmamış bence.

Dişi kuş için üzüldüm hocam. En kısa zamanda çare bulursun inşallah sorununa

astsubayefee

Yeni Üyemiz
Adı
Yasin
Soyadı
YILDIZ
  bora derici, kemal akbulut, sizin derdiniz ne, isminmde anormal olan ne, ben mensubu olmaktan onur duydıgım kurumda ki adımı kulanmam sizi neden rahatsız eetti, kuyuruk acısımı

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
öncelikle aramıza hoşgeldiniz.forum kuralları gereği kullanıcı adı isim ve soy isim şeklinde olması gerekiyor.arkadaşarın tepkisi bencede biraz ağır olmuş.biz bu gibi durumlarda yavruları başka bir dişinin altına sürüyoruz. sizinde başka bir çiftiniz varsa ve şu an yavruları varsa sizde aynını yapabilirsiniz.tekrar aramıza hoşgeldiniz.

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
CAN KARAKOÇ' Alıntı:
öncelikle aramıza hoşgeldiniz.forum kuralları gereği kullanıcı adı isim ve soy isim şeklinde olması gerekiyor.arkadaşarın tepkisi bencede biraz ağır olmuş.biz bu gibi durumlarda yavruları başka bir dişinin altına sürüyoruz. sizinde başka bir çiftiniz varsa ve şu an yavruları varsa sizde aynını yapabilirsiniz.tekrar aramıza hoşgeldiniz.
                    alkisd  alkisd  alkisd  friend

BORABAY

Uzman Üyemiz
Adı
BORA
Soyadı
DERİCİ
Gökhan YILMAZ bey arkadaşın nikini bir daha okursan...ASTSUBAY'ligı yolda dagıtmıyorlar...Kendiminde dahil oldugum, bu vatana binlerce ŞEHİT vermiş TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNİN TEMEL DİREGİ olan bu rütbenin sanal ortamda hadsizce, kız tavlamak için veya başka aptalca nedenlerle kullanılmasına gösterdigim tepkiyi çok bulmadan önce birdaha düşün istersen.sen beni bir arasana Yasin  YILDIZ

BORABAY

Uzman Üyemiz
Adı
BORA
Soyadı
DERİCİ
Yasin YILMAZ sen beni bir ara veya numaranı verki ben sana bu kuyruk acısı lafını bir güzelce ögreteyim.Ben bu şerefli orduya  27 senemi verdim...

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
BORA DERİCİ' Alıntı:
Gökhan YILMAZ bey arkadaşın nikini bir daha okursan...ASTSUBAY'ligı yolda dagıtmıyorlar...Kendiminde dahil oldugum, bu vatana binlerce ŞEHİT vermiş TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNİN TEMEL DİREGİ olan bu rütbenin sanal ortamda hadsizce, kız tavlamak için veya başka aptalca nedenlerle kullanılmasına gösterdigim tepkiyi çok bulmadan önce birdaha düşün istersen.sen beni bir arasana Yasin  YILDIZ
Bora abim saygısızlık etmek gibi bi niyetim asla yok. Fakat günümüz şartlarında bu gibi söylediğin nedenler cok fazla göz ardı ediliyor sende bilirsin. Ailemde çok sayıda ordu mensubu insan var. Senin kaygılarını cok iyi anlıyorum.
Can karakoç un yaptığı ikazdan sonra arkadaş nicki ni değiştirmiş sende gördüğün üzere.
Varsa bi hatam affola, özür dilerim. Baştada yazdım yaşınız benden büyük hic bi zaman sizlere saygısızlık yapmak istemem. Saygılar..
İnşallah anlamışsınızıdır beni.

BORABAY

Uzman Üyemiz
Adı
BORA
Soyadı
DERİCİ
Gökhan kardeşim teşekkür ederim.Hiç problem yok,ben seni kırdıysam özür dilerim.iyi akşamlar.

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Bence arkadaşlar şahsi düşünceleriniz ve problemlerinizi başka bir platform da ya da başka bir ortam da paylaşmanız.
Burası Muhabbet kuşları ile ilgili bir forum sitesi.Arkadaşın bir problemi var ve yardım amaçlı istekte bulunmuş icon_naughty
Kardeşim erkek yavrularını emin ol ki büyütecektir.Yalnız benim tavsiyem dişinin ölüm sebebini araştırman.Eğer Allah muhafaza bir hastalık sebebiyle öldüyse erkeğin ve yavruları da kaybetme ihtimalin yüksek.Hızlı bir biçim de yemlik ve suluk binimum tüm malzemelerin değişimini ya da dezenfektesini yap.

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
Forumu kullanmasını bilmeyen insanlar da oluyo. Sonuçta herkese açık bir site. Bu gibi sorunlar yaşanmaması için saygılı olmak ilk gayemiz olmalı bence. Arkadaşı forumu kullanmasını bilmeyenlerden sayalım sorun ortadan kalksın. Hatasını anlayacaktır.
Tekrar diyorum bora abi kimseye saygısızlık gibi niyetim yok. Sanada hayırlı akşamlar.
  Sevgiler  bye_happy

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
konu biraz sapmış üzülerek bu konunun yerinin burası olmadıgını belirtmek isterim.öncelikle aramıza hoşgeldiniz sefa getirdiniz.dişi mubiş in ölüm sebebini lütfen araştırın aynı yavru döneminde olan diğer kuşların altına pay ederek yavruları dagıtabilirsiniz.yavrular 10 günlükken dişi öldü ise babaları bakabilir tek başına...

hasan4022

Uzman Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
YILDIZ
bu forumda tanıdığım sevdiğim TSK mensubu abilerim varken onlar nicklerinde bunları dile getirmezken niye sadece 1 kişi kendini teşhir ediyor. Her 50 Erkekten birinin asker olduğu bir ülkede bas bas bağırmanın manası yok. Ayrıca TSK genelinde emirlerle personelin kendini, görevini,rütbesini ve mesleğini hiç bir ortamda paylaşmayacağı bildirilmiştir. Büyüklerimiz ve ben bu sebeplerden dolayı rahatsızımm.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Hasan bey, çok güzel yazmışsınız aynen katılıyorum..
hasan4022' Alıntı:
bu forumda tanıdığım sevdiğim TSK mensubu abilerim varken onlar nicklerinde bunları dile getirmezken niye sadece 1 kişi kendini teşhir ediyor. Her 50 Erkekten birinin asker olduğu bir ülkede bas bas bağırmanın manası yok. Ayrıca TSK genelinde emirlerle personelin kendini, görevini,rütbesini ve mesleğini hiç bir ortamda paylaşmayacağı bildirilmiştir. Büyüklerimiz ve ben bu sebeplerden dolayı rahatsızımm.
    Bora Abi ve Kemal abi gibi abilerimizin forumda olmaları bile bir lütuftur. Ne mutlu sizin konunuza yazmışlarsa.
    Yasin (YILDIZ) bey, Lütfen büyüklerimizin isteklerinden, kızmalarından/azarlamarından dolayı kırılmayınız. Emin olunuz; onların kötü bir niyetleri yoktur.

Kuşlarınızla ilgi verilen cevaplara katılıyorum; bir yavru 15 günlük olduktan sonra babalarının tek başına büyütmesinde bir sorun olmuyor; zira 3 yavruya zorlanmadan bakabilir. Anne kuşu öldüren sebebi bulup tedbir almanızı öneririm; diğerlerini de aynı sebepten kaybetmeyiniz. Dilerim yavrularında torunlarını görürsünüz.

BORABAY

Uzman Üyemiz
Adı
BORA
Soyadı
DERİCİ
Hasan bey ve Yılmaz KURŞUN kardeşim benim ne demek istedigimi anladıgınız ve bendende iyi anlattıgınız için teşekkür ederim.