astsubayefee
Yeni Üyemiz
dişi muhabbet kuşu 3 yavru çıkardı ve öldü, erkek yuvada şimdilik, erkek yavrulara bakarmı
alkisd alkisd alkisd friendCAN KARAKOÇ' Alıntı:öncelikle aramıza hoşgeldiniz.forum kuralları gereği kullanıcı adı isim ve soy isim şeklinde olması gerekiyor.arkadaşarın tepkisi bencede biraz ağır olmuş.biz bu gibi durumlarda yavruları başka bir dişinin altına sürüyoruz. sizinde başka bir çiftiniz varsa ve şu an yavruları varsa sizde aynını yapabilirsiniz.tekrar aramıza hoşgeldiniz.
Bora abim saygısızlık etmek gibi bi niyetim asla yok. Fakat günümüz şartlarında bu gibi söylediğin nedenler cok fazla göz ardı ediliyor sende bilirsin. Ailemde çok sayıda ordu mensubu insan var. Senin kaygılarını cok iyi anlıyorum.BORA DERİCİ' Alıntı:Gökhan YILMAZ bey arkadaşın nikini bir daha okursan...ASTSUBAY'ligı yolda dagıtmıyorlar...Kendiminde dahil oldugum, bu vatana binlerce ŞEHİT vermiş TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNİN TEMEL DİREGİ olan bu rütbenin sanal ortamda hadsizce, kız tavlamak için veya başka aptalca nedenlerle kullanılmasına gösterdigim tepkiyi çok bulmadan önce birdaha düşün istersen.sen beni bir arasana Yasin YILDIZ
Bora Abi ve Kemal abi gibi abilerimizin forumda olmaları bile bir lütuftur. Ne mutlu sizin konunuza yazmışlarsa.hasan4022' Alıntı:bu forumda tanıdığım sevdiğim TSK mensubu abilerim varken onlar nicklerinde bunları dile getirmezken niye sadece 1 kişi kendini teşhir ediyor. Her 50 Erkekten birinin asker olduğu bir ülkede bas bas bağırmanın manası yok. Ayrıca TSK genelinde emirlerle personelin kendini, görevini,rütbesini ve mesleğini hiç bir ortamda paylaşmayacağı bildirilmiştir. Büyüklerimiz ve ben bu sebeplerden dolayı rahatsızımm.