kuluçkada vitamin kullanımı

murat nur

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
nur
kuşum ilk yumurtasını ayın 26 sında ikincisini 28 inde yumurtladı. mamaya ve vitamine devam etmeli miyim. hangi aralıklarla devam etmeliyim

Resul ÖZYAMAN

Yeni Üyemiz
Adı
Resul
Soyadı
Özyaman
mama taze 2 günde 1 ve yemlerini kaliteli suyunu günlük 2 gün sade su 1 gün vitaminli  verebilirsiniz elinizde ise yemini günlük ve kapalı markalı olsun :) daha iyi olur.

murat nur

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
nur
Resul ÖZYAMAN' Alıntı:
mama taze 2 günde 1 ve yemlerini kaliteli suyunu günlük 2 gün sade su 1 gün vitaminli  verebilirsiniz elinizde ise yemini günlük ve kapalı markalı olsun :) daha iyi olur.
tek çift oldukları için hazırladığım mamayı buzdolabına koyup 2-3 gün veriyorum. akıllı yemlik kullanmama rağmen 3-4 günde bir kontrol ediyorum. kullandığım yem açık yem ama taze olduğuna eminim, ak darı ile sarı darıyı yarı yarıya karıştırdım. vitamin olarak da avi-vit kullanıyorum, suluğuna koyup 2. gün sonunda kaldırıyorum. sulukları da 2 günde bir temizliyorum. bu dediklerimi yumurta gelmeden önce yapıyordum. ilk deneyimim olduğu için yumurtadan sonra bakım konusunda tedirginim

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Siz sununda elinizden gelenleri, ve bunu tüketip tüketmemeleri onlarin elinde, ...

Tedirgin olmaniza gerek yok, onlar zaten bildiklerini güdecekler  8)

Hem sora sora her$eyi ögrenebilirsiniz, veyahut, learning by doing, ... yani yapa yapa  ;)

murat nur

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
nur
Murat GÖÇMEN' Alıntı:
Siz sununda elinizden gelenleri, ve bunu tüketip tüketmemeleri onlarin elinde, ...

Tedirgin olmaniza gerek yok, onlar zaten bildiklerini güdecekler  8)

Hem sora sora her$eyi ögrenebilirsiniz, veyahut, learning by doing, ... yani yapa yapa  ;)
sora sora öğrenmeye çalışıyorum, hatta az önce farkına vardım nerdeyse aynı konuyu 3 günde 2. kez açmışım.