kuluçkadaki dişi kuşum yumurta yemiyor?

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
şuan iki yavrusu çıkmış 3 yumurtada çıkacak fakat yumurtalı ekmekli  yada havuçlu yumurtalı mamayı yemiyorlar bi ara çok istiyorlardi bi kere vitamin suyu verdim sonra fazla koyduğum için suluğa aldım fakat yinede yumurta mamasına ilgi yok.hazır mama bulabilcek bi yerde değilim ve elimdekileri neden beğenmiyorlar anlamadım :( confusedtw

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
erkeğin beslemesinden dolayı dişi yemek istemeyebilir veya
önceden yiyorlarsa şimdi yemiyorlarsa yaptığınız mamada ya bı sıkıntı var( bozuk yumurta veya küflü ekmek gibi) yada öncekinin üzerine yeni bir şeyler eklediyseniz(değişik un veya yeşillikler gibi)  yadırgayabilirler böyle hassas dönemde değişiklik yapmamanızı öneririm.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Sevgili Ceylin, Sen kuşlarını değiştirmedin değil mi ? aynı kuşlar..
    Biri 4, diğeri 2 günlük olan yavruları için mama tüketimi fazla değildir, az yedikleri için sen fark etmemişsindir.
    Yavrular büyüdükçe porsiyon miktarını fazlalaştırman gerekecektir..

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
evt  değiştirmedim birinci ikinci kuluçkayı sattım şuan 3. kuluçkada dişinin tüy dökümüne denk geldiği için biraz endişelenmiştim yumurta ekmek ve havuçtan mama yaptım ona ilgileri az. şuam dediğiniz gibi biri iki biri 4 günlük.o zaman daha az miktarda vericez sanırım hatta ev yumurtasından yapmıştım daha çok yesinler diye

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
    Sevgili Ceylin, Sen kuşlarını değiştirmedin değil mi ? aynı kuşlar..
    Biri 4, diğeri 2 günlük olan yavruları için mama tüketimi fazla değildir, az yedikleri için sen fark etmemişsindir.
    Yavrular büyüdükçe porsiyon miktarını fazlalaştırman gerekecektir..
Yılmaz beye katılıyorum