kuluçkadaki dişi yalnız kaldı

evrenakbunar

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
twitter.com
Adı
Evren
Soyadı
AKBUNAR
üstadlarım benim problemim şöyle erkek kuş öldü bu sabah kalktığımda dişi kuş ise kuluçkada şu anda ne yapmam gerekiyor

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
dişinin yanına yavruları büyütene kadar kesinlikle başka bir erkek atmayın dişi yavrularını tek başına büyütür siz yeterki bakımını ihmal etmeyin benim tek başına 5 yavru büyüten kuşlarım var her gün mamasını verin

F

fenerbahçeli

Guest
Sizi yanlış bilgilendirmek gibi olmasın amam tecrübeli bi erkek bulursanız yanına koyun  aynı şey benim başıma da geldi ben erkeği attım yanına yavruları babası olmadığı halde o büyüttü diyebilirim. dişi tek başına yapamayabilir.

murat kabayel

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kabayel
Ahmet Tatlıpınar' Alıntı:
dişinin yanına yavruları büyütene kadar kesinlikle başka bir erkek atmayın dişi yavrularını tek başına büyütür siz yeterki bakımını ihmal etmeyin benim tek başına 5 yavru büyüten kuşlarım var her gün mamasını verin
yanına başka erkek atma olmaz bence dişi kuşu ve yavruları rahatsız edebilir.

aykutsüzer

Uzman Üyemiz
Adı
aykut
Soyadı
süzer
merhabalar
dişi yavruları tek başına büyütebilir. başka erkek risk olabilir yavruları öldürme açısından.
ama bu işler tecrübeyle oluyor. bende de bir erkek öldüğünde dişinin yanına başka erkek attım hiç problem çıkmadı. belki sen atarsan ters tepki olabilir.
ya deneyip görecen ya da riske girmeyip dişinin yavruları büyütmesini bekliyeceksin.
şimdiden kolay gelsin

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
dişi kuşunuz huysuz ve sakin olmayan bir kuş ise kesinlikle yanına erkek atmayınız.çünkü dişi kuş strese girer ve kendi yumurtalarını kırar yada yavruları öldürebilir..erkek ise hem yavruları öldürebilir ,bakmayabilir......

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Selamlar,
Bayram tatili için gitmemden ötürü kuşlarıma komşum bakıyordu.Geldiğimde çok acı bir sürprizle karşılaştım.En baba parçalı jumbom ölmüştü.Komşum dün dahi yaşadığını yem yediğini söyledi.Bu işin en berbat yanı bu olsa gerek .Konu jumbo olunca ve elinizdekilerden en babası ölünce...

Neyse dişisi yumurtada yatıyordu.1 yavru çıkartmış 4 daha yumurta var.Hiç dokunmadım.Erkekte atmadım.Şuan durum normal yavruyu besliyor...

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Evren kuşunuzun altında kaç yumurta var bilmiyorum eğer fazla yumurta varsa
Kuluçkadada başka kuşlarınız varsa yumurtaları birkaçını diğer kuluçkaların altına kaydırabilirsin
''yanına yeni erkek kuş kesinlikle atmayın''

evrenakbunar

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
twitter.com
Adı
Evren
Soyadı
AKBUNAR
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Evren kuşunuzun altında kaç yumurta var bilmiyorum eğer fazla yumurta varsa
Kuluçkadada başka kuşlarınız varsa yumurtaları birkaçını diğer kuluçkaların altına kaydırabilirsin
''yanına yeni erkek kuş kesinlikle atmayın''
teşekkürler ustam sağolasın