KULUÇKADAKİ DİŞİM ÖLDÜ YARDIM LÜTFN icon_wall :'(

berrin YASMÜN

Üyemiz
Adı
berrin
Soyadı
YASMİN
dün kuluçkadaki yorgunluk demiştim bugün sabah bi baktım dişi ölmüş. yavrunun birisi 11 günlük digeri 8 günlük ne yapmalım baba hala yuvalıkta beslermi beslemez mi ben şırıngala korkarak biraz besledim ve yavrunun bir tanesinin ayagı çarpık mı çıkmış mı anlamadım yardım edin lütfn.EN SONDAN 2Cİ RESİM ANNE BABA BELKİ HATIRLARSINIZ.MAVİ OLAN DİŞİ

sabri_24

Uzman Üyemiz
Web sitesi
hotmail.com
Adı
SABRİ
Soyadı
BUDAK
erkeği takip edin eğer beslemeyecek olursa siz elle beslemeden başka çareniz yok.internetten araştırın ellle besleme kolaydır yapabilirsiniz.

berrin YASMÜN

Üyemiz
Adı
berrin
Soyadı
YASMİN
Sabri BUDAK' Alıntı:
erkeği takip edin eğer beslemeyecek olursa siz elle beslemeden başka çareniz yok.internetten araştırın ellle besleme kolaydır yapabilirsiniz.
çarpık bacak sorununu nasıl halletcem kaç günlükken

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
GEÇMİŞ OLSUN FORUMDA ÇARPIK BACAK OLARAK ARATIRSANIZ YARDIMCI OLACAK KONUYU BULACAKSINIZDIR

berrin YASMÜN

Üyemiz
Adı
berrin
Soyadı
YASMİN
11 günlük olan yavrunun ayagında sorun yokta neden 8 günlük yavruda var çarpık degilse  keşke dediniz gibi olsa

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
incilme ihtimali yüksek annenin kayıp esnasında zarar vermiş olabilir... daha iyi bir teşhis için bilinçli bir veteriner veyahut petshop a bir bakınız..görüşünüz..

berrin YASMÜN

Üyemiz
Adı
berrin
Soyadı
YASMİN
Karahan UZUN.' Alıntı:
incilme ihtimali yüksek annenin kayıp esnasında zarar vermiş olabilir... daha iyi bir teşhis için bilinçli bir veteriner veyahut petshop a bir bakınız..görüşünüz..
8 günlük yavruyu sokağa çıkartamam soguk havalar yakınlarda veteriner yok petshopda yakın sayılmaz