KULUÇKADAKİ KUŞUM ÇİFLEŞİYOR.

bardobaser

Üyemiz
Adı
baran
Soyadı
bayram
kuşum yumurtlayalı uzun zaman oldu 3-4 gün sonra yavrular çıkacak.ama bugün kuşların uzun uzun çiftleştiğini gördüm.BU ne anlama gelir

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
normal bır durum 2ci kez yuva hazırlıgı kızıstırı nıjer falan vermeyın sıkıntı olmaz.

bardobaser

Üyemiz
Adı
baran
Soyadı
bayram
Sıddık Yamaç kardeşim.Teşekkürler,teşekkürler de senin bir kere yorum yazdığını görmedim.yorum sayın artsın diye alıntı yapıp duruyorsun.yaptığın ayıptır kardeşim ne gerek var böyle şeylere

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Baran BAYRAM' Alıntı:
Sıddık Yamaç kardeşim.Teşekkürler,teşekkürler de senin bir kere yorum yazdığını görmedim.yorum sayın artsın diye alıntı yapıp duruyorsun.yaptığın ayıptır kardeşim ne gerek var böyle şeylere
yanlış düşünüyorsunuz en çok msj atama ödül verilmiyor ki . Konumuza verdiği önemin bir göstergesi olduğunu düşünüyorum

bardobaser

Üyemiz
Adı
baran
Soyadı
bayram
Evet ödül verilmiyor.ama bunu (af edersiniz) sidik yarşına çeviriyorlar.bunu mesaj sayısı fazla olan herkez için demiyorum.Benim yolladığım konularda alıntıdan başka yazdığı bir şey yok.Bunu diğer alıntı yapanlara da demedim.bu sadece sıddık yamaça ait bir eleştiri.Araştırın fatih bey bakın mesajlarına kaç tanesi alıntı değil

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Baran bey öncelikle şunu belirteyim ben hiç kimsede art niyet olduğunu düşünmüyorum. Siz ben veya bir başkası .hep iyi niyet

trej

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
karaçal
arkadaşlar bence kuşların tekrar çiftleşmeleri kuşlar çok genç olabilir ben böyle bişey yaşamadım he yavrular fazla büyümeden tekrar çiftleştiklerini gördüm bunuda kendi yaptığım mamaya bağlıyorum şimdi bu olayı yaşayan arkadaşların yorum yapması arkadaşımıza daha iyi yardımcı olmak demektir yorumlarda yazılmış kızıştırıcı verme sıkıntı olmaz diye bayram arkadaşımızahiç sorulmuyor kızıştırıcı veriyormusunuz diye birbirimize yardımcı olacaksak dediğim gibi bu olayı yaşayan arkadaşlarımızın yorumları faydalı olur kopyala yapıştır bana pek yardımcı olacak gibi gözükmüyor

bardobaser

Üyemiz
Adı
baran
Soyadı
bayram
teşekkürler haydar bey.kuşlarım gerçekten genç dişi 8 aylık erkek 1 yıllık.İlk tecrübeleri yumurtadan 2-4 gün arasında yavru gelecek.kızıştırıcı vermiyorum.aslında yumurtlamasını da beklemiyordum.sizin dediğiniz gibi bir durumla karşılaşır mıyım? karşılaşırsam ne yapmalıyım?