Kuluçkadaki kuşun taşıma mecburiyeti

Adı
Musab mehmet
Soyadı
Eren
Merhaba kuşum geçen hafta
perşembe günü yumurtladı erkek gayet iyi bakıyor şuan 5. Yumurtada kuşların ikisinde bana alışık dişi ilk kuluçkada gayet iyi yatıyo bu ayın 18 i gibi taşınma durumum var kuşları napacağım konusunda hiç bir fikrim yok önerilerinizi bekliyorum

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Yavru cikarsa insaALLAH problem olmaz  yumurtada iken yatmayi birakanlar var bu kusun  yapisina bagli kusdan kusa degisir. Bu tur durumlar  selam ve dua ile

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
5. Yumurtada ise 2 gun ara ile yumurtlarlar o zaman 10 gunluk kulucka olmus demek ki yazdiginiza gore cikmasi gerek ama siz yumurta kontrolu yapin  dolu bosmu die  daha  saglikli olur. Selam ve dua ile

Adı
Musab mehmet
Soyadı
Eren
Ünal YILMAZ' Alıntı:
5. Yumurtada ise 2 gun ara ile yumurtlarlar o zaman 10 gunluk kulucka olmus demek ki yazdiginiza gore cikmasi gerek ama siz yumurta kontrolu yapin  dolu bosmu die  daha  saglikli olur. Selam ve dua ile
Duyduğuma göre yumurtanın çıkma süresi 19 gün diye biliyorum

GM 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adı
Musab mehmet
Soyadı
Eren
Bakarmısınız 1. Yumurta 21 gün olmasına ramen yavru çıkmadı aynı şekilde 2.yumurtanında 19. Günü ve yavru çıkmadı acaba bütün yumurtalar boşmu ki dişinin neredeyse yuvalık tan hiç çıkmıyor inşallah kalan3 yumurta çıkar sizce yavru çıkmamasını sebebi nedir

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Onceki msj da kontrol edin die yazdim bunu ihmal ettiyseniz  cikmama oranin yuksek olur  yinede siz bakin  size sunu tavsiye ediyorum  selpak mendil veya turevi  fatk etmez  bunu islatip  yumurtalari hafifce nemlendirin  ok . Allahin izni ile embiryo gelisimi olan  yavruluk evresini atlatan biiznillah  cikar  buna katilmayanlar olursa  ben  kendi denenelerimi aktariyorum  saygi duyarim zit gorusde olanlara  selam ve dua ile

Adı
Musab mehmet
Soyadı
Eren
Yumurta kontrolü yaptım nemde yaptım 3 yumurta aldım üçüde boş gibiydi sarısı gözüküyor Bi tek damar göremedim

Adı
Musab mehmet
Soyadı
Eren
Kuşumun kuluçkadaki hiç bir yumurtası çıkmadı yumurtaların günü geçti kuş halla kuluçkaya yatıyo kaldırmalımıyım

Adı
Musab mehmet
Soyadı
Eren
Yumurtaları aldım kontröl yaptım 1inde damr oluşumları gördüm geri koydum diğerlerini aldım ancak yumurtaların kuluçka süreci çoktan geçti en son yumurtayı 5 Ekim'de yumurtladı yardımlarınızı bekliyorum

Buda damar görüp geri koyduğum yumurta