kümes dejenfaktasyon ilaçlama

kinzavas

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
ay
Değerli ustalarım yaz mevsimi gelmesi ile beraber hepimizin kümesin de mutlaka uçan haşere oluşmaya başlamıştır.
yavru sezonumuzun daha verimli geçmesi ve haşerelere karşı buna bit ve pire de dahil mücadelemizde  BAYER K-OTHRİNE SC 50 KOKUSUZ KALICI BÖCEK İLACI kullanıyorum.

tavsiye ve yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim teşekkürler.

BAYER K-OTHRİNE SC 50 KOKUSUZ KALICI BÖCEK İLACI
BAYER GÜVENCESİYLE
Geniş Spektrumlu Güçlü Formülasyon Etkin Haşere İlacı

Etkili Olduğu Zararlılar:
Hamamböceği, Kalorifer Böceği, Karınca, Bit, Pire, Tahtakurusu, Sinek, Sivrisinek, Çiyan, Kırkayak vb. özellikle yürüyen haşereler üzerinde etkilidir.
Genel Özellikleri:
Sinek Sivrisinek benzeri uçkun haşerelerle birlikte özellikle hamamböceği, kalorifer böceği, bit, pire, tahtakurusu, karınca vb yürüyen haşereler üzerinde, güçlü sc formülasyonuyla ani düşürücü etkili yeni kuşak haşere ilacıdır.
Suyla seyreltilebilmesi ve buharlaşmayan süspansiyon olması sebebiyle, HALK SAĞLIĞI ilaçları kapsamında, kullanımı ve uygulaması oldukça kolay başarılı bir formüldür.
Sıkıldığı yerde ortalama tutunma süresi 10 hafta olduğu için uzun vadeli kalıcılığıyla ve böcekler üzerinde ani düşürücü etkisi ile en yüksek performansı alabileceğiniz bir üründür.
50ml\'lik minik bir konsantre şişe, yaklaşık 4- 5 litre suyla seyreltilerek kullanıldığı için maliyet oldukça düşük olmaktadır.
Buharlaşmayan yapısı ve zemin tarafından emilmeyen süspansiyon yapısıyla, ev ve işyeri, ofis uygulamalarında ideal ürünlerdendir.
Geniş haşere spektrumu sebebiyle bir çok böcek cinsine karşı etkili olması, birkaç sorunu bir uygulamada ortadan kaldırma imkanı verir.
Ürün kullanma kılavuzunda, hangi haşere için ne miktar ve ne şekilde uygulamanız gerektiğini bulabilirsiniz.
Büyük İşyeri, imalathane vb alanlarda sürekli ve düzenli uygulamalar için 5.lt bidon ambalajı tercih edilebilir.
Opsiyon:
Sinek Sivrisinek benzeri uçkun haşerelerle kapalı veya açık alanlarda mücadele için kullanılan sinek lambaları ve cızlar için tıklayınız.
Teknik Özellikler:
Etkili Madde:
Litrede 50 g. saf Deltamethrin

kroklin

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.minipetshop.com
Adı
HABİP
Soyadı
TARLA
slm yan dükkanımda ilaçlama işiyle uğraşan arkadaşım var.bu tip ilaçlar ilaçlanacak ortamda her ne hayvan olursa olsun direkt olüme sebebiyet verir.ilaçlanan ortamda hiçbir şekilde canlı hayvan bulunmaması gerekir.kaldıki bu tip ilaçlama yapan insanlar bile maske takarak bu tip ilaçları atmaktadır.çok dikkat edilmelidir.

ahmetondul

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
öndül
H.TARLA' Alıntı:
slm yan dükkanımda ilaçlama işiyle uğraşan arkadaşım var.bu tip ilaçlar ilaçlanacak ortamda her ne hayvan olursa olsun direkt olüme sebebiyet verir.ilaçlanan ortamda hiçbir şekilde canlı hayvan bulunmaması gerekir.kaldıki bu tip ilaçlama yapan insanlar bile maske takarak bu tip ilaçları atmaktadır.çok dikkat edilmelidir.
Çok doğru bir şey haşereleri ilaçlayalım derken kendimizi ilaçlamayalım. crying

kinzavas

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
ay
habip bey yorumunuz için teşekkürler. Ben kümesimdeki haşere için kullanıyorum bir zararını görmedim. Yanlış kullanım sonuçta bütün ilaçlarda zararlıdır. Sadece duvar diplerine ayrıca box kafeslerde dışarı dan kullanıyorum

ahmeterol

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Erol
Fatih AY' Alıntı:
habip bey yorumunuz için teşekkürler. Ben kümesimdeki haşere için kullanıyorum bir zararını görmedim. Yanlış kullanım sonuçta bütün ilaçlarda zararlıdır. Sadece duvar diplerine ayrıca box kafeslerde dışarı dan kullanıyorum
Tavsiye ettiğiniz ilacı yarın alıp kullanmayı düşünüyorum Kuşlara zararı olmadığından bahsetmişsiniz "ayrıca box kafeslerde dışarı dan kullanıyorum" demişsiniz açarmısınız kullanım şeklinden de bahsederseniz sevinirim teşekkürler selamlar...

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
paylaşım için teşekkürler...
bu ilaçı nezamandır kullanmaktasınız.?kümesinizde uzun zamandır kullanıyorsanız kuş ölümü olmaması büyük şans derim....

kinzavas

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
ay
ahmeterol' Alıntı:
Tavsiye ettiğiniz ilacı yarın alıp kullanmayı düşünüyorum Kuşlara zararı olmadığından bahsetmişsiniz "ayrıca box kafeslerde dışarı dan kullanıyorum" demişsiniz açarmısınız kullanım şeklinden de bahsederseniz sevinirim teşekkürler selamlar...
  Ahmet bey ilaçlama yaparken dikkat edilecek tek bir nokta var ( İLAÇ KUŞLARIN ÜZERİNE GELMEYECEK VE KUŞLARIN KEMİRDİĞİ YERLERE SIKILMAYACAK ).....
Murat Kanbur' Alıntı:
paylaşım için teşekkürler...
bu ilaçı nezamandır kullanmaktasınız.?kümesinizde uzun zamandır kullanıyorsanız kuş ölümü olmaması büyük şans derim....
Murat bey ben bu ilacı 4-5 kere kümesimde kullandım kokusuz birde söylediğim ince ayrıntılara dikkat ederseniz sorun olmaz .....

ARKADAŞLAR BU TOPIC I AÇMAM DAKİ AMAÇ BİLGİLERİMİZİ VE DENEYİMLERİMİZİ PAYLAŞMAK İÇİNDİR.
KULLANIP KULLANMAMAK HERKESİN KENDİ İNSİTİYATİFİNDE DİR.

murat_denizli

Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
tokel
Bu ilacı alman hamamböceği için evde kullanmıştım.Satıcı, uygularken maske takmamı,ayrıca odanın veya evin en az 2-3 saat havalandırdıktan sonra kullanılması gerektiğini söyledi.
Onun içindir ki muhabbet kuşlarının olduğu bir ortama uygulamak bence doğru değil.
Tabi ki yine de karar sizin..